17χρονη έπεσε θύμα βιασμού, μέσω... Facebook

Σε εφιάλτη εξελίχτηκε η γνωριμία που είχε μέσω Facebook μια 17χρονη από την Καβάλα με έναν 28χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Οπως καταγγέλει η νεαρή κοπέλα, έπεσε θύμα βιασμού και ήδη ο 28χρονος απολογήθηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η 17 εξήγησε ότι έγινε "φίλη" με τον 28χρονο στο Facebook...
Συζητώντας στο chat αντάλλαξε τηλέφωνα μαζί του και ακολούθησε καθημερινή επικοινωνία.

Μάλιστα η 17χρονη και ο 28χρονος συνομίλησαν και μέσω βιντεοκλήσης, η οποία όπως παραδέχεται και η κοπέλα είχε ερωτικό περιεχόμενο.

Η ίδια καταγγέλει ότι μετά απ' αυτή την επικοινωνία μετάνιωσε για ότι έκανε και ζήτησε από τον 28χρονο να κόψουν κάθε επαφή.

Ωστόσο όπως ανέφερε ο κατηγορούμενος άρχισε να την απειλεί λέγοντας ότι έχει καταγράψει τη βιντεοκλήση και απειλώντας την ότι θα την «ανεβάσει» στο Youtube.

H 17χρονη τελικά φέρεται να υπέκυψε στις απειλές του 28χρονου και ήρθε από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο. Η συνάντηση αυτή όμως εξελίχτηκε σε εφιάλτη καθώς σύμφωνα με την καταγγέλουσα ο κατηγορούμενος την οδήγησε στο σπίτι του όπου και τη βίασε.

Η κοπέλα επέστρεψε στην Καβάλα και ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό. Προχώρησαν σε καταγγελία και τις έρευνες ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 28χρονο, ο οποίος χτες απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Πηγή: mediagate.gr