34χρονη οδοντίατρος, έβγαλε ΟΛΑ τα δόντια του πρώην της, επειδή την παράτησε!!

Ο χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, αλλά και το να σου βγάζουν 32 δόντια είναι ακόμα δυσκολότερο...


Μία ερωτικά απογοητευμένη οδοντίατρος περιφρονείται οδηγήθηκε στη φυλακή, αφού αφαίρεσε χειρουργικά όλα τα δόντια του πρώην φίλου της, αφού εκείνος την παράτησε!

Θα αναρωτιέστε, πως είναι δυνατόν κάποιος να είναι τόσο ΒΛΑΚΑΣ, ώστε να κλείσει οδοντιατρικό ραντεβού με μια γυναίκα που έχει παρατήσει!
Ε λοιπόν, ο εν λόγω 45χρονος έκανε το μεγάλο λάθος, να κλείσει ραντεβού μες τη βδομάδα με την πρώην του, την 34χρονη...
Anna Mackowiak επειδή του πονούσε το δόντι, σύμφωνα με τη Daily Mail.
(βραβείο - cool πρώην 2012 - χαλαρά..)

Έτσι η Mackowiak έκανε ό,τι οποιαδήποτε χωρισμένη και νευριασμένη πρώην, που κρατάει τανάλια και αναισθητικό θα έκανε: Τον κοίμισε, έβγαλε όλα του τα δόντια και τύλιξε το κεφάλι του με επιδέσμους, έτσι ώστε να μην το καταλάβει έως ότου φύγει από το γραφείο της...!


"Προσπάθησα να είμαι επαγγελματίας και να αποστασιοποιηθώ από τα συναισθήματά μου", είπε στην ιστοσελίδα ειδήσεων. "Αλλά όταν τον είδα να βρίσκεται εκεί σκέφτηκα," Τι Μαλ...ας!".

Ο άτυχος (και συνάμα ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ) άνδρας κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ξύπνησε και δεν μπορούσε να νιώσει δόντια στο στόμα του. Αλλά η γιατρός τον διαβεβαίωσε ότι θα ήταν εντάξει μόλις το μούδιασμα από την αναισθησία έφευγε.

"Δεν είχα κανένα λόγο να αμφιβάλλω όσα είπε. Εννοώ, νόμιζα ότι ήταν επαγγελματίας..", είπε.

Πόσο λάθος έκανε...

"Όταν όμως πήγα το σπίτι, κοίταξα στον καθρέφτη και δεν μπορούσα να το πιστέψω»! Η Π...νη είχε αδειάσει το στόμα μου!"

Σαν να μην έφταναν όσα πέρασε, η νέα φίλη του Marek Olszewski τον παράτησε, επειδή δεν μπορούσε να βγαίνει με έναν άνθρωπο χωρίς δόντια..!

Η Mackowiak κατηγορείται για ιατρική αμέλεια και κατάχρηση της εμπιστοσύνης του ασθενούς. Αντιμετωπίζει τρία χρόνια φυλάκισης για ότι έκανε, ενώ ο Olszewski σχεδιάζει να εξοικονομήσει χρήματα για να προσπαθήσει να διορθώσει τα.. αδιόρθωτα!
thessnea.blogspot.com