Δικαιώθηκε ο Άρης

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι  πρόκειτε να ασκησει έφεση ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ .
Η ΠΑΕ Άρης δικαιώθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστεί από το λεπτό (42') που διεκόπη. Πρόστιμο και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στους "κίτρινους". Δείτε την απόφαση

Σύμφωνα με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, έγινε δεκτή η ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης για αντικανονική διεξαγωγή του αγώνα και διατάσσει την συνέχισή του!
Αυτό σημαίνει πως η Super League πρέπει να ορίσει την αναμέτρηση, η οποία θα συνεχιστεί από το 42ο λεπτό που διεκόπη με το σκορ 0-1 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης.
Πάντως τα αντικείμενα που έπεσαν στην βοηθό διαιτητή κ. Κουρομπύλια τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 55.000 ευρώ και με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχική Επιτροπής: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και "Με βάση την από 9-4-2012 ένστασή σας κατά της αντικανονικής διακοπής του αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που τελέσθηκε στις 8-4-2012, καλείσθε την Τρίτη 10-4-2012 και ώρα 15.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να την υποστηρίξετε":
"Συνεκδικάζει την ένσταση και την παραπάνω πειθαρχική δίωξη.
Δέχεται την ένσταση περί αντικανονικής διακοπής του ποδοσφαιρικού αγώνα  μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που διεξήχθη στις 8-4-2012, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" της Θεσσαλονίκης και διεκόπη οριστικά στο 42ο λεπτό.
Διατάσσει τον επανορισμό του  διακοπέντος  αγώνα από την αρμόδια  διοργανώτρια αρχή και τη συνέχισή του για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, δηλαδή από το 42ο λεπτό, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή  ιδίως ως προς τον αριθμό των τερμάτων και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών.
Δέχεται ότι εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδοθείσες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων (55.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές.
Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην ενιστάμενη ΠΑΕ".
Πηγή: thestival.gr