Ο James Bond, το γυρνάει από Μαρτίνι σε... Heineken!

Είναι μια από τις διασημότερες ατάκες του κινηματογράφου, η οποία όρισε τον χαλαρό και ατρόμητο, εικονικό χαρακτήρα του James Bond: "χτυπημένο, όχι ανακατεμένο", θα έλεγε κανονικά.

Αλλά απ' ότι φαίνεται ο Bond, που έπαιξε ο Daniel Craig, θα παρατήσει το κλασικό μαρτίνι στη νέα ταινία "Skyfall" και θα προτιμήσει μια κρύα Heineken αντί αυτού..!


Η Heineken USA κατέληξε σε συμφωνία με την καμπάνια του Bond, για να εμφανιστεί η μπύρα νέα ταινία. Όχι μόνο ο Daniel Craig θα πίνει τη μπυρίτσα του στο "Skyfall," αλλά θα πρωταγωνιστήσει επίσης και στη νέα διαφήμιση της Heineken, που θα προβληθεί παγκοσμίως.

Το 2012 σηματοδοτεί την 50η επέτειο του Bond franchise, δημιουργώντας τεράστια επίπεδα ενδιαφέροντος των καταναλωτών για το Skyfall. Είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους, δίνοντας στην Heineken με την ευκαιρία να έρθει κοντά με τους καταναλωτές."

Η εκστρατεία μάρκετινγκ θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα επικεντρωθεί σε ιστοσελίδες όπως το Facebook και το Google.

Heineken είχε μια 15χρονη μακρά σχέση με το franchise του Τζέιμς Μποντ, καθώς και συμμετοχή στις ταινίες "Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει", "Ο κόσμος δεν είναι αρκετός", "Die Another Day", "Casino Royale" και το "Quantum of Solace . "
thessnea.blogspot.com