Το upskirt της Κaty Perry με τον ... ναυτη! (Video)

Δύο ήταν οι τυχεροί της τελευταίας συναυλίας της Κaty Perry στην αμερικανική Ναυτική Ακαδημία. O ναύτης που άρπαξε και φίλησε στη σκηνή αλλά και όσοι στέκονταν ακριβώς από κάτω....
Τα μέλη της Ναυτικής Ακαδημίας στην περιοχή Annapolis στο Maryland των Η.Π.Α. χάρηκαν ιδιαιτέρως όταν αντίκρισαν την Katy Perry σε συναυλία ειδικά αφιερωμένη σε εκείνους την περασμένη Παρασκευή, εξού και η special αμφίεσή της ως ναυτάκι.

Αυτό που δεν περίμεναν ήταν να ανεβάσει στην σκηνή ένα συνάδελφό τους και να τον φιλήσει στο στόμα. Αν και την καλύτερη θέα την είχαν αυτοί που ήταν ακριβώς από κάτω.

Ίσως η νεαρή ποπ σταρ ήθελε να αναπαραστήσει τη θρυλική φωτογραφία από τα 40s με τον ναύτη να φιλιέται στην μέση του δρόμου με μια νοσοκόμα μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

  Η τραγουδίστρια προειδοποίησε τον νεαρό λέγοντας του χαρακτηριστικά: "Εάν σου έλεγα ότι είμαι κρυωμένη, εάν σου πω ότι ταξίδεψα με πυρετό, θα είχες πρόβλημα;" Ο ναύτης δεν πρόλαβε να αντιδράσει, (πιθανότατα δεν ήθελε κιόλας) και απλά απόλαυσε το παθιασμένο φιλί που του έδωσε εντελώς ξαφνικά η Katy. Το κοινό πάλι άρχισε να ουρλιάζει ενώ δε δυσκολεύτηκε να δει το λευκό εσώρουχο της σταρ.
Ως προς την προσωπική της ζωή τώρα;
Οι παπαράτσι, την τσάκωσαν λίγα 24ωρα πριν στο "Coachela Festival", να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον νέο της αμόρε.
Πρόκειται για τον Robert Ackroyd, κιθαρίστα των "Florence&The Machine", με τον οποίο είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα...


Πηγή: cosmo.gr