Το Diablo 3 άνοιξε! Εξαγριωμένοι οι gamers με το "error37"

Η μέρα έναρξης του Diablo 3 έφτασε αλλά όχι χωρίς προβλήματα..


Οι servers της Blizzard δεν άντεξαν το "βάρος" όλων αυτών που έσπευσαν να παίξουν το ολοκαίνουριο οnline της παιχνίδι και έτσι, τα προβλήματα στην πρώτη μέρα λειτουργίας του είναι πολλά.

Το error37 που πολλοί βλέπουν στις οθόνες τους, όταν προσπαθούν να συνδεθούν στον server του παιχνιδιού, έχει γίνει ήδη viral και ειδικά στο twitter, το hashtag #error37 έχει πάρει φωτιά από τα αρνητικά σχόλια των χρηστών.

Κάποιος μάλιστα έκανε το εξής σχόλιο:
"Καλά, το Diablo 3 είναι τρομερά δύσκολο! Παίζω εδώ και 30' και ακόμα δεν κατάφερα να περάσω το Log-in..."

Η Blizzard πάντως για το ζήτημα δήλωσε:
"Λόγω του μεγάλου συγχρονισμού, οι login servers λειτουργούν στο πλήρες της δυνατότητας τους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στη διαδικασία σύνδεσης, στις σελίδες λογαριασμών και τις διαδικτυακές υπηρεσίες. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει αυτό και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας, ενώ το πρόβλημα επιλύεται."

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες πάντως, η κατάσταση αναμένεται να εξομαλυνθεί, όσο η ζήτηση θα μειώνεται και η υποδομή θα βελτιώνεται.

Η γκρίνια πάντως για το online login σύστημα της εταιρείας, που έγινε για την καταπολέμηση της πειρατείας, καλά κρατεί..!
thessnea.blogspot.com