Θέλετε να βγάλετε χρήματα παίζοντας; Παίξτε Diablo 3!! (Δεν είναι αστείο..)

Το να βγάζεις χρήματα παίζοντας ένα παιχνίδι στο PC, ήταν πάντα το όνειρο σου;
Η Blizzard το κάνει πραγματικότητα!

Όλοι όσοι μεγάλωσαν παίζοντας συνεχόμενα για ώρες και μερικές φορές.. μέρες ένα παιχνίδι ασταμάτητα. Όλοι όσοι έχουν "καεί" με ένα παιχνίδι στον υπολογιστή τους τόσο πολύ, που έφαγαν τα μισά τους νιάτα (και όχι μόνο) μπροστά σε μια οθόνη. Όλοι εμείς έχουμε σκεφτεί το εξής:
Δεν θα ήταν ΓΑΜΑΤΟ να μπορούσα να το κάνω αυτό για επάγγελμα;!

Η Blizzard με το καινούριο Diablo 3, αποφάσισε να κάνει τα όνειρα αυτά, πραγματικότητα!
Το ότι θα παίζαμε το παιχνίδι ήταν σίγουρο.. 11 χρόνια πέρασαν από το τελευταίο Diablo II: Lord of Destruction και οι απανταχού gamers ανά τον κόσμο κρατούν την ανάσα τους ήδη για τις 15 Μαίου, που το νέο Diablo III βγαίνει σε κυκλοφορία.

Λίγοι όμως ξέρουν ότι αυτή τη φορά, το να σκοτώνεις τα τσιράκια του Σατανά, μπορεί να σου φέρει χρήματα και όχι gold στο παιχνίδι... αλλά πραγματικά ευρώ!

Ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Το auction house (οίκος δημοπρασιών) του παιχνιδιού θα υποστηρίζει συναλλαγές, εκτός από τα εικονικά χρήματα του παιχνιδιού και σε πραγματικά χρήματα!

Η Blizzard δεν θα πουλάει απευθείας η ίδια, αλλά οι ίδιοι οι παίχτες θα μπορούν να βάλουν σε δημοπρασία οποιοδήποτε αντικείμενο του παιχνιδιού βρουν, προς πώληση για τους υπόλοιπους παίχτες. Αν λοιπόν σταθείτε τυχεροί και βρείτε ένα σπάνιο αντικείμενο, σκεφτείτε το καλά πριν αποφασίσετε να το κρατήσετε για τον εαυτό σας, ή να το βάλετε προς πώληση..

Και αν σας ακούγεται κάπως περίεργο όλο αυτό, εμάς δεν μας προξενεί καμία εντύπωση. Στο World of Warcraft, ένα άλλο πασίγνωστο παιχνίδι της εταιρείας, υπάρχει μια ολόκληρη επιχείρηση (συνήθως Κινέζων...) που πωλούν στους παίχτες χρήματα του παιχνιδιού, για πραγματικά λεφτά. Η Blizzard λοιπόν αποφάσισε να εξαφανίσει αυτούς τους.. αγρότες χρυσού μια και καλή, αλλά και παράλληλα να κρατήσει τα έξτρα χρήματα για την ίδια. Αφού, για κάθε δημοπρασία θα υπάρχει μια παρακράτηση ενός μικρού ποσοστού επί των κερδών από τον πωλητή, για την ίδια την Blizzard. Ακόμη θα υπάρχει και ένα μικρό standard ποσό για κάθε δημοπρασία, με τις πρώτες δημοπρασίες του κάθε χρήστη να γίνονται χωρίς αυτό, για την εξοικείωση του με τη διαδικασία. (Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ακριβής χρεώσεις, θα γίνουν γνωστές εντός των ημερών)


Αφού θα καούμε που θα καούμε... Ας βγάλουμε και λίγα χρήματα!
thessnea.blogspot.com