Delivery που σου φέρνει και άπλυτα κατσαρολικά!!

Ναι, καλά διαβάσατε, οι Άγγλοι είναι ΤΟΣΟ ανεπρόκοποι!


Μεγάλο ποσοστό των Άγγλων βαριέται να πλύνει τα πιάτα, αλλά απ' ότι φαίνεται και ένας μεγάλος αριθμός τους, ούτε καν μπαίνει στη διαδικασία να τα λερώσει. Τη δεύτερη κατηγορία φαίνεται ότι έχει σαν στόχο το εστιατόριο Housebites στην Αγγλία.

Αποφάσισαν δηλαδή εκτός από το να παραδίδουν το φαγητό, να δίνουν στον ακαμάτη Άγγλο καταναλωτή τη δυνατότητα να...

μπορεί να προσποιηθεί ότι κουράστηκε για να το μαγειρέψει, φέρνοντας του τα βρώμικα κουζινικά, μαζί με το γεύμα που παρήγγειλε!

"Μαγειρεμένα από έναν επαγγελματία σεφ και κατ' ευθείαν στην πόρτα σας, τα κυρίως πιάτα του Housebites κοστίζουν 10-12 λίρες και για 5 ακόμη, ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει και τα σκεύη που χρησιμοποιήθηκαν για να μαγειρευτούν, για εξτρά αυθεντικότητα", όπως δηλώνει το εστιατόριο. Μάλιστα αν τα καθαρίσει μετά, ο πελάτης γλυτώνει 2,5 λίρες..

Μάλιστα το Housebites ισχυρίζεται ότι βρήκε την ιδέα, αφού οι χρήστες στο Facebook και το Twitter τους παρακαλούσαν να αφήσουν και τα βρώμικα σκεύη στην πόρτα τους!

Τώρα το αν θα καταφέρουν οι Άγγλοι να ξεγελάσουν τους φίλους και συγγενείς τους ενώ είναι τόσο ανεπρόκοποι ώστε να καταφύγουν σ' αυτό το τέχνασμα, είναι άγνωστό... Πάντως το σίγουρο είναι ότι η κατάντια τους, δεν έχει όρια!
thessnea.blogspot.com