Τα... χασισομπισκότα της γιαγιάς, έστειλαν τον 3χρονο εγγονό στο νοσοκομείο!

Τα σπιτικά μπισκότα των γιαγιάδων, έχουν άλλη γλύκα...

Και ποιος 3χρονος θα μπορούσε να τους αντισταθεί, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτά τα "ειδικά" μπισκοτάκια δεν ήταν κατάλληλα για.. ανηλίκους!

Η ανυποψίαστη για το τι επρόκειτο να συμβεί γιαγιά, έκρυβε τα μπισκότα που είχε φτιάξει με μαριχουάνα, σε ένα ψυγείο στο γκαράζ του σπιτιού της...
και τα χρησιμοποιούσε για να απαλύνει τον πόνο του καρκίνου της. Δεν ήταν όμως αυτό αρκετό για να κρατήσει τον πεινασμένο εγγονό της μακρυά τους...

Ο πατέρας του μικρού, είδε μερικά ψίχουλα στο γκαράζ και υπέθεσε ότι ήταν από τη γιαγιά, αφού συχνά έτρωγε μερικά πριν κοιμηθεί για να τη βοηθήσουν. Είναι μάλιστα τόσο δυνατά, που μία μεγάλη μπουκιά μπορεί να στείλει την ηλικιωμένη γυναίκα για ύπνο μέχρι το πρωί! Δεν κατάλαβε όμως ότι κάτι πήγαινε στραβά, μέχρι που την επόμενη ημέρα προσπάθησε να ξυπνήσει τον γιο του, χωρίς αποτέλεσμα, αφότου συνειδητοποίησε ότι κοιμόταν επί 16 συνεχόμενες ώρες!

Και τότε συνειδητοποίησε το τι είχε συμβεί...

Κάλεσε αμέσως την αστυνομία και μετέφερε τον μικρό στο νοσοκομείο, όπου και ευτυχώς ανάρρωσε. 

Η γιαγιά του μικρού - που κανείς δεν ξέρει τελικά πόσα μπισκότα έφαγε πριν πέσει.. ξερός - ορκίστηκε ποτέ να μην τα ξαναφτιάξει, αλλά παρ' όλα αυτά εάν βρεθεί μαριχουάνα στο σύστημα του μικρού, εκείνη και ο πατέρας του μπορεί να αντιμετωπίσουν κατηγορίες έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
thessnea.blogspot.com