Οι νέες ταινίες της εβδομάδας από σήμερα 02/08!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους!



Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις, cast, αλλά και προβολές, για όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


Magic Mike
(Magic Mike)

Δραματική, Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 110'

Κάθε νύχτα εδώ και χρόνια o Μάικ (μεταμορφώνεται σε σέξι χορευτή. Με το μοναδικό του στυλ και τις χορευτικές του κινήσεις , βάζει φωτιά στην πίστα του κλαμπ Xquisite. Όσο περισσότερο τον λατρεύουν οι γυναίκες, τόσο περισσότερα ξοδεύουν, και τόσο πιο χαρούμενος είναι ο Ντάλας (Μάθιου ΜακΚόναχι),ο ιδιοκτήτης του κλαμπ.
Ο Μάικ θα γνωρίσει τον 19χρονο Άνταμ (Άλεξ Πέττυφερ)και θα τον πάρει υπό την προστασία του. Θα του μάθει την τέχνη του χορού, του ξελογιάσματος και του εύκολου χρήματος. Μέχρι που θα εμφανιστεί η πανέμορφη Μπρουκ (Κόντυ Χορν),αδερφή του Άνταμ . Ο Μάικ θα θελήσει να την κατακτήσει όμως το τολμηρό του επάγγελμα και η έντονη ζωή του θα μπουν στη μέση.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Στίβεν Σόντερμπεργκ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τσάνινγκ Τέιτουμ, Αλεξ Πέτιφερ, Μάθιου Μακόναχι, Μάθιου Μπόμερ, Ολίβια Μαν




Επιχείρηση Χάος
(The Raid: Redemption)

Περιπέτεια 2011, Ινδονησία/ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 101'

Μια επίλεκτη ομάδα ειδικών δυνάμεων έχει αναλάβει να εξοντώσει τον Tama (Ray Sahetaphy), τον πιο αδίστακτο εγκληματία της Τζακάρτα που εδρεύει σε ένα τεράστιο ρημαγμένο κτίριο παρέα με δολοφόνους, βιαστές, ναρκομανείς και κλέφτες. Η αποστολή εκτός από μυστική είναι και η πρώτη που συμμετέχει ο Rama (Iko Uwais), ένα νεοσύλλεκτο μέλος της ομάδας των αστυνομικών. Όταν η αποστολή αποκαλύπτεται κι ο Tama υπόσχεται ασυλία σε όποιον προσφερθεί να σκοτώσει τους αστυνομικούς-εισβολείς, ο Rama θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο του το θάρρος για να βγει ζωντανός από μια εφιαλτική δοκιμασία που τον περιμένει σε κάθε ένα από τους 30 ορόφους του κτιρίου.

Είναι μια κλειστοφοβική, σαρκοβόρα, καταιγιστική, ακόρεστη και μ’ έναν άξεστο τρόπο σαρκαστική ταινία δράσης που απαθανατίζει ευλαβικά τις κλωτσιές, τις μπουνιές, τις αποκρούσεις. Και η κάμερα του Evans δεν κάνει διακρίσεις, δεν στέκεται μόνο στους πρωταγωνιστές, αλλά χορεύει και σκορπάει τον θάνατο παντού, αφού όπου και να στραφεί πέφτουν κορμιά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα credits βρίθουν από άγνωστους στρατιώτες (21 φύλακες του εργαστηρίου ναρκωτικών, 5 μέλη της συμμορίας με τις μαχαίρες, 18 πολεμιστές με bowo κ.α.) που ξεχύθηκαν κι άφησαν την τελευταία τους πνοή πάνω, κάτω και πλαγίως.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Γκάρεθ Έβανς
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ίκο Ουβάις, Ντόνι Αλάμσια, Ανάντα Τζορτζ