Οι νέες ταινίες της εβδομάδας από σήμερα 23/08!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους!



Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις, cast, αλλά και προβολές, για όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


Ο Σκοτεινός Ιππότης: η Επιστροφή
(The Dark Knight Rises)

Δραματική, Φαντασίας, Περιπέτεια 2012, ΗΠΑ/Μεγάλη Βρετανία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 164'

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για ό,τι ο ίδιος και ο Επίτροπος Γκόρντον ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό. Για ένα διάστημα, η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στην Γκόθαμ Σίτι, και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στο νόμο που είχε εισάγει ο Ντεντ.

Όμως, όλα θ’ αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πολύ πιο επικίνδυνη, όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν, ενός τρομοκράτη του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για την Γκόθαμ, ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του. Αλλά ακόμα κι όταν φορέσει και πάλι τη στολή του, ο Μπάτμαν ίσως να μην καταφέρει να τον σταματήσει.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Κρίστοφερ Νόλαν
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Κρίστιαν Μπέιλ, Μάικλ Κέιν, Anne Hathaway, Γκάρι Όλντμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Χάρντι Τομ,
Λέβιτ Τζόζεφ Γκόρντον, Μαριόν Κοτιγιάρ




Ted
(Ted)

Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 106'

Ένας αθυρόστομος αρκούδος -ως εκπλήρωση της επιθυμίας ενός άντρα που αρνείται να μεγαλώσει- ζωντανεύει και τον ακολουθεί παντού, από την παιδική του ηλικία. Ωστόσο, μολονότι του κάνει τη ζωή ποδήλατο, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του, κατορθώνει και κλέβει τις καρδιές όλων.
Ένα ντελιριακό «παραμύθι» που συνδυάζει μοναδικά live action και CGI για όλους όσοι δεν θέλουν να ξεχάσουν το σκανδαλιάρικο παιδί μέσα τους και να θυμηθούν λίγο και την εφηβεία τους!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Σεθ ΜακΦάρλεν (Family Guy)
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μίλα Κούνις
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Σεθ ΜακΦάρλεν




Ο Δικτάτορας
(The Dictator)

Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 83'

Καλωσορίσατε, στη...Γουαντίγια, ένα Βορειοαφρικανικό «κρατίδιο» που θα μπορούσε άνετα να είναι το νέο Ντουμπάι, αν δεν είχε για αρχηγό του, τον Δικτάτορα Στρατηγό Ναύαρχο Αλαντίν, που αρνείται πεισματικά να αφήσει το θρόνο του, παρά τις δηλώσεις του Προέδρου Ομπάμα… Μάλιστα υπό τη απειλή της εξόδου της χώρας του από τα Ηνωμένα Έθνη, ο Στρατηγός αναγκάζεται να πάει για πρώτη φορά στην Αμερική προκειμένου να αντιμετωπίσει τις παράλογες αυτές κατηγορίες…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Λάρι Τσαρλς
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Σάσα Μπάρον Κοέν, Μέγκαν Φοξ, Άνα Φάρις, Σερ Μπεν Κίνγκσλεϊ



Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!