Πασίγνωστo μοντέλο και.. σεξοβόμβα, έμεινε.. καραφλή! (Photos)

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο.. καυτά ονόματα στο χώρο της μόδας όλων των εποχών...


Πάντα την χαρακτήριζε ο οξύθυμος χαρακτήρας και η εκκεντρικότητα της, όμως σίγουρα αποτελεί ένα σύμβολο ομορφιάς και σεξουαλικότητας.

Σε μια νέα φωτογραφία της όμως, κατά τις διακοπές της στην Ibiza, φάνηκε ότι όλες οι επεμβάσεις στα μαλλιά της, ειδικά με τις πλέξεις extensions, την έχουν αφήσει σχεδόν... χωρίς μαλλιά!

Ο λόγος για την...
Naomi Campbell, η οποία στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται να έχει κατεστραμμένα μαλλιά και η γραμμή τους να έχει υποχωρήσει δραματικά..


Και στο παρελθόν είχε γίνει γνωστό ότι είχε κενά σημεία στο κεφάλι της, τα οποία κάλυπτε με χτενίσματα και προσθήκες μαλλιών, όμως αυτή τη φορά και ενώ βρισκόταν στην παραλία με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο αγαπημένο της Vladislav Doronin, ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε με το μισό της κεφάλι καραφλό!


Ειδικοί πάντως πιστεύουν ότι πάσχει από Αλωπεκία από έλξη, λόγω της τριβής και της πίεσης που δέχονται τα μαλλιά της από όλες τις προσθετικές και ραφές που έχει κάνει. Μάλιστα δηλώνουν ότι είναι σχεδόν απίθανο να επανέλθουν οι τρίχες της, αφού οι θύλακες έχουν καταστραφεί και η μόνη λύση θα ήταν να σταματήσει να επιβαρύνει την κατάσταση.
thessnea.blogspot.com