Τι ΤΡΑΓΙΚΟ παίζει με τη νέα σειρά του Star, Alcatraz;

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το Star με τις ξένες σειρές του, αποτελεί μια όαση στα χάλια που έχει περιέλθει η Ελληνική τηλεόραση


Με σειρές όπως οι Big Bang Theory, House M.D., Fringe, Supernatural, Vampire Diaries, Φιλαράκια και πολλές ακόμη, μας δίνει ακόμη λόγους να συνεχίσουμε να ανοίγουμε την τηλεόραση, όχι μόνο για να δούμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, ή ένα DVD...

Με την σειρά Alcatraz όμως που διαφημίζει ότι μας φέρνει, μάλλον παίζει με τη νοημοσύνη μας... Γιατί;
Μα επειδή το Alcatraz κόπηκε μετά από μόλις 13 επεισόδια και μάλιστα στη μέση της πρώτης του Σαιζόν!

Η αλήθεια είναι ότι η σειρά ήταν πολλά υποσχόμενη, με την υπογραφή του J.J. Abrams, αρκετά καλούς ηθοποιούς όπως ο Sam Neill, ο Jorge Garcia(Ο Hurley του Lost) κ.α. και ένα ιδιέτερα ενδιαφέρον story που θα μπορούσε να κρατήσει τον θεατή. Δυστυχώς όμως οι μετρήσεις δεν ακολούθησαν τις προσδοκίες και κόπηκε νωρίς, στη μέση της πρώτης σαιζόν, αφήνοντας όσους την ξεκίνησαν με μια πικρή γεύση.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ένα Ελληνικό κανάλι δείχνει μια κομμένη σειρά αφού ανάμεσα σε άλλες έγινε και με τη σειρά V, αλλά είναι η πρώτη φορά που ξεκινά μια σειρά με μονάχα 13 επεισόδια.

Εμάς μας φαίνεται αρκετά απογοητευτική η επιλογή του καναλιού να προβάλει μια τόσο αποτυχημένη σειρά και δείχνει αν μη τι άλλο, λίγο σεβασμό στον τηλεθεατή. 

Μπορεί να μας έχει ξελασπώσει το Star πολλές φορές και να έχει φέρει τρομερές παραγωγές στη χώρα μας, όμως αυτή τη φορά μάλλον μας κάνει.. πλάκα.
thessnea.blogspot.gr