Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους από σήμερα 22/11!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις, cast, αλλά και προβολές, για όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


Cloud Atlas
(Cloud Atlas)

Επιστημονική Φαντασία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 172'

Οι Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Χιου Γκραντ, Σούζαν Σαράντον και Χιούγκο Ουίβινγκ υποδύονται πολλαπλούς ρόλους σε μια αλληλουχία διακεκομμένων ιστοριών, που πραγματεύονται το “Σύννεφο”, τον ατέρμονα μεταβαλλόμενο χαρακτήρα του “Άτλαντος”, της σταθερής ανθρώπινης φύσης.

Τα 100 εκατομμύρια δολάρια της παραγωγής αλλά και οι Τομ Τίκβερ (“Τρέξε Λόλα, Τρέξε” και “The International”) και τ’ αδέλφια Γουακόφσκι (τριλογία “Matrix”) εγγυώνται αν μη τι άλλο μια ενδιαφέρουσα ταινία η οποία θεωρείται από πολλούς η ταινία-έκπληξη του 2012.

Βασισμένη στο βραβευμένο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Μίτσελ, η ιστορία ξεκινάει το 19ο αιώνα από τα νησιά του Ειρηνικού, διασχίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον και κάνει το γύρο του κόσμου για να καταλήξει στη Χαβάη, σε μια φουτουριστική κοινωνία που έχει επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη..

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τομ Τίκβερ, Αντι Γουακόφσκι, Λάνα Γουακόφσκι
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Χάλι Μπέρι, Τομ Χανκς, Χιου Γκραντ, Σούζαν Σαράντον




Frankenweenie (3D)
(Frankenweenie (3D))

Animation 2012, ΗΠΑ, Ασπρόμαυρη, Διάρκεια: 87'

Αφού έχασε αναπάντεχα τον αγαπημένο του σκύλο Σπίθα, ο μικρός Βίκτωρ επιστρατεύει την επιστήμη για να επαναφέρει στη ζωή τον καλύτερο του φίλο, μόνο που θα προκύψουν μερικές σταυροβελονιές . Ο Βίκτωρ προσπαθεί να κρύψει το εργόχειρο του, αλλά όταν ο Σπίθας το σκάει, οι συμμαθητές, οι δάσκαλοι κι ολόκληρη η πόλη τον αντιμετωπίζει σαν τέρας.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τιμ Μπάρτον
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Γουινόνα Ράιντερ, Μάρτιν Σορτ, Μάρτιν Λαντάου, Άτικους Σάφερ, Κάθριν Ο'Χάρα




Ποτέ δεν Είναι Αργά
(Hope Springs)

Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 100'

Η Kay (Meryl Streep) και ο Arnold (Tommy Lee Jones) μπορεί να είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, πάσχουν όμως από όλα τα συμπτώματα της οικειότητας. Μετά από δεκαετίες έγγαμου βίου, η Kay αισθάνεται την ανάγκη να αναζωπυρώσει το μεταξύ τους πάθος. Έτσι, όταν μαθαίνει για έναν φημισμένο σύμβουλο γάμου (Steve Carell) που εδρεύει στο Great Hope Springs, μια επαρχιακή κωμόπολη, προσπαθεί να πείσει τον επιφυλακτικό σύζυγο της να φύγει μαζί της για μια εβδομάδα εντατικής θεραπείας. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Όσο δύσκολο και αν είναι να καταφέρει τον πεισματάρη και εργασιομανή Arnold να τη συνοδέψει σε αυτό το ταξίδι αναψυχής και αναζήτησης, η πραγματική πρόκληση τους περιμένει όταν φτάσουν στον προορισμό τους.

Εκεί, θα χρειαστεί να αποβάλουν όλες τις αναστολές τους και να προσπαθήσουν, με την καρδιά τους, να ανάψουν ξανά τη σπίθα που κάποτε τους έφερε κοντά.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ντέιβιντ Φράνκελ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μέριλ Στριπ, Τόμι Λι Τζόουνς, Στιβ Καρέλ



Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!