Επάγγελμα... σκύλος!

Οι περισσότεροι άνθρωποι λατρεύουν αυτά τα υπέροχα ζώα και τα θέλουν στη ζωή τους για συντροφιά.. Πολλές φορές όμως τα σκυλιά μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από το να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου...




Η Σίσκα μυρίζει τρούφες...

Κάθε χρόνο η Γαλλία παράγει 20 τόνους μαύρη τρούφα. Η Σίσκα είναι ένα σκυλί που μυρίζει τρούφες στη Νοτιοδυτική Γαλλία. Στη φωτογραφία οσφραίνεται μια τρούφα που λέγεται «Truffes du Perigord». 

 

 

 

 Αστυνομικό σκυλί επιθεωρεί αποσκευές στο αεροδρόμιο της Κολομβίας... 

Η Άγκατα κοστίζει 10 εκατομμύρια $ εξαιτίας της ικανότητάς της να μυρίζει ναρκωτικά. Και δεδομένου του ότι ζει στην Κολομβία, η οποία έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή σε κοκαΐνη στον κόσμο, είναι λογικό να είναι πολύτιμη στην αστυνομία της χώρας. Στη φωτογραφία η Άγκατα ερευνά αποσκευές στο αεροδρόμιο Vasquez Cobo της Λετίσια. 

 Βοηθητικός σκύλος στην Αμερική 

Ο Αμερικανός στρατιωτικός Keck έχασε το αριστερό του χέρι σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Αφγανιστάν το 2006. Ο Νολς είναι ο νέος του βοηθός, ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.

Σκύλος διάσωσης πηδάει από ελικόπτερο 

Ένας σκύλος διάσωσης πηδάει από το αεροπλάνο, στην Ιταλία, ακολουθώντας το αφεντικό του σε μια άσκηση διάσωσης στο νερό. 

 

 

 

Ένα γερμανικό τσοπανόσκυλο πάει βόλτα τη φίλη του 

Η 12χρονη Τζίνα πάει βόλτα την Κίτυ, στο Αμβούργο της Γερμανίας. 

 

 

 

 

Ένα σκυλί- παιχνίδι γίνεται το μοντέλο της νέας σειράς σμόκιν 

Η εταιρεία μόδας για ζωάκια Little Lily αναθέτει στον Rocco να φορέσει ένα σμόκιν -εμπνευσμένο από το Leonardo DiCaprio στα Όσκαρ- από την τελευταία της συλλογή. 

 

 

Σκυλί που μυρίζει στην Αργεντινή 

Αυτό το σκυλί είναι εκπαιδευμένο να ανακαλύπτει ευρώ και δολάρια τα οποία είναι κρυμμένα με σκοπό να μεταφερθούν παράνομα. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο Μπουένος Άιρες. 

 

 

 

Σκυλιά συνοριοφύλακες εξασκούνται στην Ουκρανία 

Σκύλοι πηδούν στα σύνορα της Ουκρανίας ως μέρος της εκπαίδευσής τους κοντά στο Velyki Mosty, το μεγαλύτερο στρατόπεδο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης όπου εκπαιδεύονται εκατοντάδες σκυλιά κάθε χρόνο. 

 

 

Ένα δίποδο σέλτι κάνει υδατοθεραπεία

 Ο Ντέαρ έχασε το πόδι του το οποίο πιάστηκε σε ένα κλουβί, είχε πολλαπλά κατάγματα και έπρεπε να αφαιρεθεί. Επισκέπτεται συχνά ανθρώπους με αρτηριοσκλήρωση και παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς και ασθενείς που τους λείπουν τα μέλη. Εδώ ο Ντέαρ κάνει υδατοθεραπεία. 

 

 

Σκύλος που μυρίζει ναρκωτικές ουσίες 

Στη φωτογραφία έχει ήδη ανακαλύψει μαριχουάνα στην Κολομβία και στέκεται δίπλα στα πακέτα που έχουν κατασχεθεί.

 

 

 

 

Θεραπευτικό σκυλί στη δουλειά 

Ο Ronnie Barryman χαϊδεύει τον Χανκ, το θεραπευτικό σκύλο στον οποίο έχει ανατεθεί να βοηθά στρατιώτες με στόχο να τους μειώσει το άγχος. 

 

 

 

 

Σκύλος φύλακας πηδάει κατά τη διάρκεια της επίδειξής του σε διαγωνισμό 

Αυτός ο φύλακας της Λευκορωσίας και ο σκύλος του παίρνουν μέρος σε διαγωνισμό.

 

 

 

 

Εκπαιδεύοντας ένα σκύλο οδηγό 

Η Λόλο, το λαμπραντόρ, περπατάει με τον εκπαιδευτή του Gabriel Reboca στην Ουρουγουάη. 

 

 

 

 

Ένα χαριτωμένο σκυλί διάσωσης στην Ελβετία

Η Ούντα, ένα σκυλί διάσωσης, εκπαιδεύεται στην Ελβετία για επικίνδυνες αποστολές.  

 

 

 

 

O Ούγκι αφήνει τα αποτυπώματά του στο Χόλιγουντ 

Ο σκύλος της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «The Artist». 

 

 

 

 

Σκυλί διάσωσης μεταφέρεται από το World Trade Center 

Σε αυτή τη φωτογραφία που τραβήχτηκε μερικές ημέρες μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου αυτό το αξιαγάπητο σκυλί διασώστης μεταφέρεται από το κτήριο του World Trade Center. 

 

 

 

Σκυλί εξερεύνησης στις Φιλιππίνες 

Αυτό το σκυλί ταξίδεψε από την Ισπανία για να βοηθήσει να βρεθούν επιζώντες στο θαμμένο χωριό Γκουινσάουγκο στις Φιλιππίνες. 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: msn.com