Οι 10 Καλύτερες Πρωταπριλιάτικες Φάρσες EVER!

Ξύπνησες ορεξάτος αλλά δεν σου έρχεται τίποτα καλό για την πρωταπριλιάτικη σου φάρσα;

Σου φαίνονται όλες χιλιοπαιγμένες;
Ή μήπως την πάτησες ήδη και ψάχνεις μια γρήγορη εκδίκηση..;!

Ρίξε μια ματιά παρακάτω και πάρε ιδέες από τις 10 καλύτερες και πιο ψαγμένες φάρσες για την Πρωταπριλιά!

1. Χωρίς Πάτο

Πάρε ένα κουτί δημητριακών και κόψε το κάτω μέρος του, αφήνοντας το κενό. Τοποθέτησε το στο ντουλάπι και ξαναγέμισε το (όσο θέλεις τέλος πάντων) με δημητριακά! Κλείσε το καπάκι και απλά περίμενε το θύμα να σηκώσει το κουτί...

2. Αθώο Μπουκαλάκι Νερό

Πάρε κρυφά το μπουκαλάκι νερού του θύματος σου, κλείσε το καλά και με μια χοντρή καρφίτσα τρύπησε μερικές φορές το κάτω μέρος του. Θα τρέχει λίγο νερό στην αρχή αλλά μόλις ισορροπήσει η πίεση θα σταματήσει. Μόλις ανοίξει το καπάκι ή πιεστεί το μπουκάλι, θα αρχίσει να τρέχει σαν ντουζιέρα! Προσοχή για όσους θέλετε να το κάνετε σε γραφεία ή κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές, πρωταπριλιά στο νοσοκομείο ή με καμένο PC δε θέλει κανένας να περάσει...

3. Το Τρελό Ποντίκι

Πάρε ένα ασύρματο ποντίκι και βάλτο κρυφά στον υπολογιστή του θύματος σου, χωρίς να βγάλεις φυσικά το δικό του. Κούνησε το σιγά σιγά όλο και περισσότερο και θα ψαρώσει εντελώς!

4. Εικονικά Σημειώματα

Την κλασική φάρσα που κυκλοφορεί στο internet όπου κάποιος γεμίζει το γραφείο ενός συναδέλφου του με σημειωματάκια λογικά θα την έχεις πετύχει. Μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο με εικονικά post-its στην οθόνη του θύματος σου! Απλά στα Windows 7, πήγαινε: Start -> All Programs -> Accessories -> Sticky Notes (Έναρξη -> Όλα τα Προγράμματα -> Βοηθήματα -> Αυτοκόλλητες Σημειώσεις).

5. Το Λιωμένο Κερί

Ανάψτε ένα κερί και ρίξτε το σιγά σιγά όταν αρχίσει να λιώνει, πάνω σε μια κρύα αντικολλητική επιφάνεια. Μαζέψτε το λιωμένο κερί μόλις κρυώσει χωρίς να το σπάσετε και τοποθετήστε το πάνω σε κάτι πολύτιμο εκείνου που θέλετε να κοροϊδεψετε, όπως ένα έπιπλο αντίκα ή ένα κινητό!

6. Ανάποδα

Αν έχεις πραγματικά όρεξη, δοκίμασε να μπεις στο δωμάτιο του ανυποψίαστου φίλου και να τα βάλεις όλα ανάποδα! Πόστερς, βιβλία, καρέκλες, τραπέζια, κομοδίνα, ότι μπορείς να αναποδογυρίσεις! (Μιλάμε για γερό ΣΟΚ μόλις τα δει..)

7. Χαλασμένο Γάλα

Ρίξε λίγες σταγόνες πράσινου χρώματος ζαχαροπλαστικής στο μπουκάλι με το γάλα. Μόλις το ρίξει στο ποτήρι του θα νομίζει ότι έχει χαλάσει (πολύ)!

8. Χιονισμένο Μπάνιο

Περίμενε μέχρι το θύμα σου να μπει στο μπάνιο. Έχε έτοιμο ένα κομμάτι χαρτί, ρίξε πάνω του ταλκ και πέρασε το κάτω από την πόρτα του μπάνιου. Χωρίς να χάσεις χρόνο, φύσα με ένα πιστολάκι κάτω απ την πόρτα και τρέχα.. γιατί σε πολύ λίγο θα σε κυνηγήσει ένα λευκό και πιθανώς ημίγυμνο νευριασμένο θύμα!

9. Το Βρήκα Πρώτος

Ενώ περπατάτε στο δρόμο με το υποψήφιο θύμα, ρίξε χωρίς να σε μυριστεί ένα χαρτονόμισμα των 50€ και σκύψε να το πάρεις φωνάζοντας "Ω, Θεέ μου"! Πιο πολύ να ζηλέψει από κάτι αποκλείεται..

10. Η Υπέρτατη Φάρσα του Βαρεμένου

Γράψε σε ένα χαρτί μια λίστα με ορισμένες από τις παραπάνω φάρσες και άφησε το σε ένα εμφανές (αλλά μη καρφωθείς κιόλας) σημείο, έτσι ώστε να φαίνεται ότι αμέλησες να την κρύψεις επαρκώς. Απλά φρόντισε το θύμα σου να τη δει και μετά δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα! Απλά άστον να αναρωτιέται πότε θα τα κάνεις όλα αυτά κι δες τον να προσέχει κάθε του βήμα όλη τη μέρα!