Στιγμές διασήμων με μαγιό... άτυχες γι'αυτους ή και για μας? (Photos)

Πλησιάζει το καλοκαιράκι και νοσταλγήσαμε παραλίες... και πέσαμε πάνω σε διάσημους που δεν ήταν τόσο προσεκτικοί όσο θα έπρεπε με τα μαγιό τους... Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό είναι καλό για μας, σε άλλες όμως θα θέλαμε να τους πούμε "ΤΜΙ"...!











Jessica Alba wedgie

Η ηθοποιός ξέρει σίγουρα πώς να δείχνει υπέροχη σε ένα μπικίνι, αλλά φαίνεται ότι είναι σε ανάγκη από ένα μικρό tutorial για το πώς να φροντίσει ένα wedgie. Τραβάμε κατά κάτω, Άλμπα, όχι πάνω…!









 

Rihanna Spray μαυρίσματος

Πολλοί φανατικοί της παραλίας θα έκαναν σχεδόν τα πάντα για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα και η Rihanna δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή επιτρέπει ακόμη και τους στενούς φίλους να την ψεκάζουν με λοσιόν σε πολύ ... πιο ενδιαφέροντα σημεία της.









Nicole Richie – Ελέγχει το μαύρισμα της

Πολλοί σταρ του Χόλυγουντ καταφέρνουν να έχουν ένα σώμα έτοιμο για παραλία όλο το χρόνο, και φαίνεται ότι Nicole Richie πιάστηκε να κοιτάει όχι και τόσο κρυφά στον καλλίγραμμο (και μαυρισμένο) πισινό της.






Serena Williams Wardrobe malfunction

Μπορεί να είναι γνωστή για το δολοφονικό σερβίς της στο τένις, αλλά εδώ, η Serena έχει εντοπιστεί να σκάβει για έναν άσσο στην τρύπα, να το πω έτσι. Game, set, match!











Mischa Barton - Τεντώνοντας το μαγιό της

Η ηθοποιός βρήκε κάποιο χρόνο από τη παραλιακή διασκέδαση της για να τεντώσει το κάτω μέρος του μαγιό της.










Josh Duhamel και Fergie – όχι και τόσο G.L.A.M.O.R.O.U.S.

Αν και είναι συνήθως χαριτωμένο ότι ο Josh και Fergie είναι πάντα ένας στις «δουλειές» του άλλου, εδώ φαίνεται να χρησιμοποιούν την έκφραση  λίγο, πολύ κυριολεκτικά...










 

Hulk Hogan – το πράσινο λάιμ speedo

Για πρώτη φορά, οι διογκωμένοι δικέφαλοι αυτού του παλαιστή είναι το λιγότερο που μας απασχολεί καθώς κυκλοφορεί με ένα πράσινο λάιμ speedo.







Arnold Schwarzenegger – επιμένει

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια φαίνεται αποφασισμένος να προσπαθήσει να συνεχίσει την εμφάνιση με speedo για όσο το δυνατόν περισσότερο. Και αν κρίνουμε από αυτή η φωτογραφία, η προθεσμία λήξης του σχεδόν έφτασε.










Dustin Hoffman – δε θα έπρεπε να έχεις εκεί το χέρι σου

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο…












Sacha Baron Cohen – Το μαγιό

Προσπαθεί να μοιάσει στον Hulk?Θα πρέπει να δουλέψει πολύ ακόμα στο γυμναστήριο αν αυτός είναι ο σκοπός του.
















Thessnea.blogspot