Ξεκινάει η κατασκήνωση του ΑΠΘ και προκήρυξαν θέσεις εργασίας

Έναρξη Λειτουργίας Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας
Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας υποδέχεται τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει και για φέτος...



αναβαθμισμένες υπηρεσίες κατόπιν σημαντικών παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν στις υποδομές της την προηγούμενη χρονιά, όπως η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, η ολοκλήρωση της ανακαίνισης των οικίσκων και ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης.



Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου προγραμματίζεται πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων από ομάδες φοιτητών και από τα Τμήματα του Α.Π.Θ. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί σε περιβαλλοντικές δράσεις που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας, την αποφυγή της ρύπανσης, τη διατήρηση των φυσικών πόρων και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθησίας.

Οι περιορισμένες χρεώσεις των υπηρεσιών της κατασκήνωσης, παρά τις παρεμβάσεις που αναφέρονται παραπάνω, αντανακλούν την προσπάθειά μας να ανταπεξέλθουμε στη δυσμενή οικονομική συγκυρία, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της μοναδικής στην Ευρώπη Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης.

Λειτουργία Ιουνίου και Σεπτεμβρίου

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μετά από μεγάλο αριθμό αιτημάτων για την επέκταση των περιόδων λειτουργίας της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας, η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σε τροχόσπιτα και οικίσκους κατά τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου, οι εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης θα είναι ανοιχτές προς τους κατασκηνωτές τις ημέρες Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα και θα προσφέρει περιορισμένες υπηρεσίες προς τους κατασκηνωτές, όπως ζεστό νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και καθαριότητα.

Αιτήσεις για Οικίσκους

Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά από την Τρίτη 16/04 μέχρι και την Τρίτη 30/04.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/05
Η αποδοχή της κλήρωσης από τους δικαιούχους πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24/05.
Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση των οικίσκων έχουν όλοι οι εν ενεργεία υπάλληλοι του Α.Π.Θ., εκτός όσων κληρώθηκαν τα έτη 2010, 2011 και 2012.

Κατά την αποδοχή, οι κληρωθέντες θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο αστυνομικής τους ταυτότητας, αντίγραφο μισθοδοσίας πρόσφατου μήνα ή αντίγραφο ταυτότητας του Α.Π.Θ. (για τους υπαλλήλους εργολαβίας απαιτείται, αντί εκκαθαριστικού ή ταυτότητας Α.Π.Θ., σχετική βεβαίωση εργασίας στο Α.Π.Θ. από τον άμεσο Προϊστάμενό τους) και προκαταβολή το ποσό των 40€.

-Οικίσκοι για Ιούνιο & Σεπτέμβριο:

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης στο σύνδεσμο: http://camping.auth.gr/el/node/72

Σε ότι αφορά την κλήρωση για τους οικίσκους κατά τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο, θα γίνει κλήρωση για 3 περιόδους.
Συγκεκριμένα οι περίοδοι που θα κληρωθούν είναι οι εξής:

1η Παρασκευή 31/05 έως Δευτέρα 03/06 και Παρασκευή 07/06 έως Δευτέρα 10/06
2η Παρασκευή 14/06 έως Δευτέρα 17/06 και Παρασκευή 21/06 έως Δευτέρα 24/06
3η Παρασκευή 30/08 έως Δευτέρα 02/09

-Οικίσκοι για Ιούλιο & Αύγουστο:

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης στο σύνδεσμο: http://camping.auth.gr/el/node/74
Σε ότι αφορά την κλήρωση για τους οικίσκους για την κανονική λειτουργία της Κατασκήνωσης (Ιούλιος - Αύγουστος) οι περίοδοι που θα κληρωθούν είναι οι εξής:

1η Πέμπτη 27/06/13 έως Τετάρτη 03/07/13
2η Πέμπτη 04/07/13 έως Τετάρτη 10/07/13
3η Πέμπτη 11/07/13 έως Τετάρτη 17/07/13
4η Πέμπτη 18/07/13 έως Τετάρτη 24/07/13
5η Πέμπτη 25/07/13 έως Τετάρτη 31/07/13
6η Πέμπτη 01/08/13 έως Τετάρτη 07/08/13
7η Πέμπτη 08/08/13 έως Τετάρτη 14/08/13
8η Πέμπτη 15/08/13 έως Τετάρτη 21/08/13
9η Πέμπτη 22/08/13 έως Τετάρτη 28/08/13



Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Κατασκήνωσης Καλάνδρας και του Γραφείου Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσονται οι ακόλουθες θέσεις εργασίας:

Ιδιότητα

1. Ιατρός
2. Νοσηλευτής/Βοηθός Ιατρού
3. Ναυαγοσώστης Ανοικτής Θαλάσσης
4. Υπεύθυνος Αθλητικής Αναψυχής
5. Στέλεχος Αθλητικής Αναψυχής
6. Υπεύθυνος Δημιουργικής Απασχόλησης
7. Στέλεχος Δημιουργικής Απασχόλησης
8. Ταμίας εστιατορίου
9. Φύλακας
10. Καθαριστής/Καθαρίστρια
11. Εργάτης Γενικών Καθηκόντων
12. Γραμματεία Υποδοχής

Οι θέσεις του Ιατρού και του Νοσηλευτή/Βοηθό Ιατρού προκηρύσσονται για τις ακόλουθες περιόδους λειτουργίας της κατασκήνωσης:


Περίοδος                        Έναρξη                                   Λήξη                      Διάστημα
1η Περίοδος          Πέμπτη, 27 Ιουνίου             Κυριακή, 7 Ιουλίου          11 ημέρες
2η Περίοδος         Δευτέρα, 8 Ιουλίου              Πέμπτη, 18 Ιουλίου           11 ημέρες
3η Περίοδος         Παρασκευή, 19 Ιουλίου       Πέμπτη, 8 Αυγούστου       21 ημέρες
4η Περίοδος         Παρασκευή, 9 Αυγούστου   Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου    25 ημέρες

Η θέση του Ναυαγοσώστη Ανοικτής Θαλάσσης προκηρύσσεται για τις ακόλουθες περιόδους λειτουργίας της κατασκήνωσης:


Περίοδος                      Έναρξη                                      Λήξη                  Διάστημα
1η Περίοδος      Πέμπτη, 27 Ιουνίου                Πέμπτη, 18 Ιουλίου         22 ημέρες
2η Περίοδος     Παρασκευή, 19 Ιουλίου          Πέμπτη, 8 Αυγούστου      21 ημέρες
3η Περίοδος     Παρασκευή, 9 Αυγούστου     Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου   25 ημέρες


1. Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εργασία έχουν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Α.Π.Θ., υποψήφιοι διδάκτορες του Α.Π.Θ., μέλη ΔΕΠ, Βοηθοί, Επιστημονικοί Συνεργάτες, ΕΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Διοικητικοί Υπάλληλοι μόνιμοι, με σύμβαση αορίστου, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, υπάλληλοι της Π.Φ. Λέσχης, υπάλληλοι εργολαβίας του Α.Π.Θ. και της Π.Φ.Λ.) και όλοι οι λοιποί ενδιαφερόμενοι των αντίστοιχων ιδιοτήτων, είτε φοιτούν και εργάζονται στο Α.Π.Θ., είτε όχι.

2. Όσον αφορά στη θέση του Ιατρού, προτιμώνται, Ιατροί Γενικής Ιατρικής για την κάλυψη αναγκών επείγουσας ιατρικής (συρραφή θλαστικών τραυμάτων, αλλεργικό σοκ, διαχείριση μέθης, κ.λπ.) και πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Οι Ιατροί υποβάλουν με την αίτησή τους άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

3. Όσον αφορά στις θέσεις του Ναυαγοσώστη Ανοικτής Θαλάσσης και του Νοσηλευτή/Βοηθό Ιατρού, είναι απαραίτητο να υποβάλλεται επισυναπτόμενη με την αίτηση και η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

4. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση που βρίσκεται παρακάτω. Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά από την Τρίτη 16 Απριλίου έως και την Τρίτη 30 Απριλίου 2013. Οι αιτούντες, χρειάζεται να επισυνάπτουν στην αίτησή τους το βιογραφικό τους σημείωμα.

5. Οικίσκος παραχωρείται μόνο στις ακόλουθες ιδιότητες: Ιατρός, Νοσηλευτής/Βοηθός Ιατρού. Η παραχώρηση αυτή κρίνεται απαραίτητη αποκλειστικά για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της φύσης του επαγγέλματος.

6. Η Κατασκήνωση διαθέτει περιορισμένο αριθμό καταλυμάτων (σκηνών). τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να διατεθούν στους εργαζόμενους των λοιπών ιδιοτήτων, εφόσον αυτό ζητηθεί και κριθεί απαραίτητο.

7. Η επιλογή των εργαζομένων θα γίνει μετά από συνέντευξη, για την οποία οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.



Για να κάνετε αίτηση για Ιατρός ή Νοσηλευτής/Βοηθός Ιατρού της Κατασκήνωσης επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://camping.auth.gr/el/node/128

Για να κάνετε αίτηση για Ναυαγοσώστης της Κατασκήνωσης επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://camping.auth.gr/el/node/129

Για να κάνετε αίτηση για τις υπόλοιπες θέσεις της Κατασκήνωσης επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://camping.auth.gr/el/node/127