Μυστικά ομορφιάς από τους ειδικούς!

Τα καλοκαιρινά κόλπα που πρέπει να δοκιμάσεις, από τους πιο αξιόπιστους ειδικούς του κλάδου, που θα βοηθήσουν να ζωντανέψεις την εμφάνιση σου, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα του μακιγιάζ σου, και να φρεσκάρεις το δέρμα σου...










Αρμονία στο πρόσωπο

Η celebrity make-up artist Troy Surratt λέει πως ένα μονοχρωματικό στυλ είναι κλασικά θηλυκό. Οπότε, ανακάτεψε λίγο κραγιόν σου (είτε κόκκινο, έντονο ροζ ή κοράλλι) με ενυδατική κρέμα για να κάνεις ένα ρουζ κρέμα και τρίψε τα μήλα στα μάγουλα σου.



 



Ζήτω το φρύδι

Το πιο γεμάτο φρύδι έχει ξεπεράσει το υπερβολικά βγαλμένο, λεπτό ομόλογό του, ως η σημερινή επιλογή. Αλλά όλες αυτές οι μη βγαλμένες τρίχες μπορεί να είναι λίγο απείθαρχες. Η Surratt προτείνει βούρτσισμα χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα ψεκασμένη με λακ για να τις βάλεις στη θέση τους.





Γίνε Μάστερ της ανάμιξης

Και μόνο που σκέφτεσαι να βάλεις ένα πυκνό concealer όταν κάνει ζέστη έξω μπορεί να σε κάνει να ιδρώνεις. Η μακιγιέρ Mally Roncal, ιδρυτής της Mally Beauty, προτείνει την ανάμειξη του καλυπτικού σου με την κρέμα ματιών για να προσθέσεις υγρασία και δημιουργήσεις μια λίγο πιο διάφανη, ελαφρύτερη εμφάνιση και αίσθηση.





Βάλτο στο ψυγείο

Ξέχνα το τσαντάκι μακιγιάζ σου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού: η Roncal προτείνει την αποθήκευση των κραγιόν σου στο ψυγείο για να τα κρατάς σκληρά και να διαρκούν περισσότερο. Για να μην πω ότι θα τα νιώθεις ωραία και δροσερά, όταν τα χρησιμοποιείς.


 





Μην ντρέπεσε να κοκκινίσεις

Τα μάγουλα σου δεν είναι το μόνο μέρος του προσώπου σου που θέλεις να φαίνεται ρόδινο αυτή την εποχή. Η Roncal συμβουλεύει να ταμπονάρεις λίγο ρουζ πάνω από το τόξο των φρυδιών σου, εκεί που ο ήλιος θα σε άρπαζε φυσιολογικά. Αυτό θα σου δώσει μία φυσική, φρέσκια εμφάνιση, ελαφρώς ηλιοχτυπημένη, αλλά με υγιεινό τρόπο-χωρίς τον ήλιο.









Αύριο άλλες τόσες συμβουλές για υπέροχες εμφανίσεις!