Οι Koza Mostra ήρθαν για να μείνουν. Ευχαριστούμε παιδιά!

Μία μεγάλη βραδιά, εξαιρετική εμφάνιση, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Koza Mostra και τον Αγάθωνα από όλους μας!



«Απόψε το βράδυ βάλτε δυνατά την τηλεόραση. Σηκωθείτε, να το διασκεδάσουμε τουλάχιστον έτσι, και βλέπουμε!» «Είναι εμπειρία για εμάς. Το διασκεδάζουμε από την αρχή μέχρι το τέλος που είναι σήμερα το βράδυ. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει» είπε πριν τη μεγάλη βραδιά ο Ηλίας Κόζας και μαζί με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα κατάφεραν όχι μόνο να μας διασκεδάσουν αλλά και να χαρίσουν στην Ελλάδα μία υπέροχη συμμετοχή αλλά και την έκτη θέση, ξαναβάζοντας τη χώρα μας στο Top 10!






Με το «Alcohol Is Free», οι Koza Mostra και ο Αγάθων Ιακωβίδης περιέγραψαν τα βάσανα της χώρας τους που πλήττεται από την οικονομική κρίση. Το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής ψηφίστηκε από 26 χώρες σε σύνολο 39 (Κύπρος, Σαν Μαρίνο, Αλβανία, Ολλανδία, Αυστρία, Αγγλία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρουμανία, Αζερμπαϊτζάν, Νορβηγία, Αρμενία, Ιταλία, Φινλανδία, Λευκορωσία, Λετονία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ρωσία, Μάλτα, Γερμανία, Δανία, Μαυροβούνιο, Π.Γ.Δ.Μ, Κροατία, Ελβετία) κι έλαβε 152 ψήφους.



"Εγώ προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος με την έκτη θέση, γιατί είχα υποσχεθεί την πρώτη", ήταν η πρώτη δήλωση του Αγάθωνα Ιακωβίδη λίγο μετά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο αεροδρόμιο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.



"Ωραία εμπειρία, δεν μετανιώσαμε για τίποτα, η παρέα ήταν καταπληκτική, οι συνοδοί μας όλοι, εμείς μεταξύ μας", είπε ο Αγάθωνας. Την ίδια γνώμη είχε και ο Ηλίας Κόζας: "Ωραία εμπειρία ήταν, τη ζήσαμε, γυρίσαμε πίσω, κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε. Ελπίζω να το είδατε και εσείς", συμπλήρωσε. Αυτό είναι σίγουρο!



Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είναι αφοσιωμένος στο ρεμπέτικο και δημοτικό τραγούδι από το 1973. Έχει εμφανιστεί σε πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα και έχει προσκληθεί για προσωπικές συναυλίες, σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και στις Η.Π.Α

Ο Ηλίας Κόζας, βασικός τραγουδιστής των Cabaret Balkan για 3 χρόνια, κοινές εμφανίσεις με τους Άγαμους θύτες για 2 χρόνια καθώς και με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα έχει ήδη συστηθεί με επιτυχία στο κοινό. Φύσει ανήσυχο πνεύμα δεν θα μπορούσε παρά να αναζητήσει ένα πιο προσωπικό όχημα έκφρασης, και όνομα αυτού «Koza Mostra».

Οι KOZA MOSTRA με μόλις ένα χρόνο ενεργού δράσης έχουν ξεσηκώσει το κοινό σε όλη την Ελλάδα. Με περισσότερους από 25 σταθμούς στην καλοκαιρινή περιοδεία και με έναν στην Γαλλία στο φεστιβάλ «La Kumpania» οι KOZA MOSTRA αποτελούν αναμφισβήτητα μια από τις μουσικές εκπλήξεις της χρονιάς! Τους KOZA MOSTRA αποτελούν οι: Ηλίας Κόζας (τραγούδι), Αλέξης Αρχοντής (ντραμς), Στέλιος Σιώμος (κιθάρα), Χρήστος Καλαϊτζόπουλος (ακορντεόν), Βασίλης Ναλμπάντης (τρομπέτα).

Περιμένουμε πολλές καλοκαιρινές συναυλίες... με τρέλα!