Από θαύμα γλίτωσε σε τροχαίο ο Κουτσιανικούλης (photos)

Την Πρωτομαγιά του 2011 ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μάλλον θα την θυμάται σε όλη του τη ζωή και θα μακαρίζει την τύχη του. Λίγο μετά τις 21.00 το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ προσέκρουσε σε κολώνα στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών στο ύψος της Καρδίας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος ο Κουτσιανικούλης έχασε τον έλεγχο και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το αυτοκίνητο στην πορεία του. Αμέσως μετά την σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητο του, ο ίδιος όμως πρόλαβε να βγει από το ακινητοποιημένο όχημα με μικρές αμυχές σαφώς σοκαρισμένος από το γεγονός.

Image
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες το αυτοκίνητο του Κουτσιανικούλη καταστράφηκε ολοσχερώς τόσο από την σφοδρή πρόσκρουση στην κολώνα όσο και από την πυρκαγιά που ξέσπασε αμέσως μετά. Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν πολύ γρήγορα δυνάμεις της πυροσβεστικής της αστυνομίας καθώς επίσης και ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκαν από τα κινητά τηλέφωνα οδηγών άλλων οχημάτων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.
Image


Ο Κουτσιανικούλης (που λίγο νωρίτερα είχε αγωνισθεί στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καβάλα στην Τούμπα) σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που έσπευσαν για να βοηθήσουν, στάθηκε πολύ τυχερός.

Image
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μένει κοντά στην περιοχή που έγινε το ατύχημα και έτσι ήταν από τους πρώτους που έφτασε στο σημείο.
Άλλωστε, ο «Ζαγόρ» έχει εξαιρετική σχέση με όλους τους παίκτες του «Δικεφάλου».
Πηγή:sportouvorra.gr