Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 9 Ιουνίου!

Όλες οι ταινίες που έρχονται από σήμερα στις μεγάλες οθόνες!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!




X-Men: Η Πρώτη Γενιά
(X-Men: First Class)

Επιστημονική Φαντασία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 132'

Πριν οι Τσαρλς Ξαβιέ και Έρικ Λενσέρ πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto αντίστοιχα, ήταν δύο νέοι άντρες που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Πολύ πριν γίνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί, ήταν κολλητοί φίλοι, δούλευαν μαζί - αλλά και με άλλους μεταλλαγμένους - για να σταματήσουν τη μεγαλύτερη απειλή που είχε γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Στην πορεία όμως, δημιουργείται μια ρήξη ανάμεσά τους, που οδηγεί στον αιώνιο πόλεμο μεταξύ της Αδελφότητας του Magneto και των X-Men του Professor X.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μάθιου Βον
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπίντερ, Ρόζαμουντ Πάικ, Μπέντζαμιν Ουόκερ, Τζένιφερ Λόρενς, Τζένιουαρι Τζόουνς, Κέβιν Μπέικον





From Prada to Nada
(From Prada to Nada)

Κωμωδία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 107'

Η Νόρα (Καμίλα Μπελ) και η Μέρι (Αλέξα Βέγκα) είναι δύο αδερφές που μένουν με τον πατέρα τους σε μια πολυτελή βίλα στο Μπέβερλι Χιλς. Η Νόρα είναι φοιτήτρια Νομικής ενώ η Μέρι πηγαίνει ακόμα σχολείο, λατρεύει τα πάρτι και αρνείται πεισματικά τη μεξικανική της καταγωγή. Όταν όμως ο πατέρας τους πεθαίνει ξαφνικά, όλος τους ο κόσμος ανατρέπεται: ανακαλύπτουν ότι δεν έχουν καθόλου χρήματα και αναγκάζονται να μετακομίσουν στο σπίτι της θείας Αουρέλια (Αντριάνα Μπαζάρα), σε μια ταπεινή μεξικανική συνοικία του ανατολικού Λος Άντζελες.

ωρίς να μιλάνε λέξη ισπανικά, τα δύο κορίτσια θα πρέπει να προσαρμοστούν στο νέο τους περιβάλλον, να αποχωριστούν τη BMW τους για το λεωφορείο και να εξοικειωθούν με την κουλτούρα που τόσο καιρό απαρνούνταν. Στην πορεία όμως θα ανακαλύψουν τον έρωτα, την αληθινή σημασία της οικογένειας και ότι τα Prada δεν έχουν καμία απολύτως αξία, αν στη ζωή σου δεν υπάρχει αγάπη.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Έιντζελ Γκράθια
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Καμίλα Μπελ, Αλέξα Βέγκα, Αντριάνα Μπαζάρα, Βίλμερ Βαλντεράνα, Νίκολας Νταγκόστο, Έιπριλ Μπόουμπι, Κούνο Μπέκερ




Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!