Θα ντυθεί γαμπρός ο Σωτήρης Καλυβάτσης;

Με τον Σωτήρη Καλυβάτση μίλησε ζωντανά, μέσω της εκπομπής της, η Χριστίνα Λαμπίρη το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, στην εποχή των Α.Μ.Α.Ν, αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.


Η οικοδέσποινα του «Super Star» ρώτησε τον καλεσμένο της αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν εκείνον και την αγαπημένη του να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας: «Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Άλλωστε, εσείς τα μαθαίνετε όλα» απάντησε εκείνος, χωρίς να θέλει να σχολιάσει κάτι παραπάνω, αλλά συμπλήρωσε πως σε ό, τι κάνει εκείνη ο ίδιος τη στηρίζει.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είχε πάθει σοκ από το τέλος της εκπομπής «Α.Μ.Α.Ν», που ήταν πολύ αγαπητή στο κοινό. Για ποιο λόγο; «Η εκπομπή αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη εκπομπή. Δεν ήταν μια εκπομπή για την οποία μαζευτήκαμε κάποιοι άνθρωποι, κλείσαμε ένα συμβόλαιο για να την κάνουμε κι έπειτα πηγαίναμε στα σπίτια μας. Ήταν σαν να ζούμε όλοι μαζί. Την κάναμε και στη Θεσσαλονίκη και ήταν πολύ διαφορετικά. Ήταν μια εκπομπή που ήταν μεν επαγγελματική, αλλά είχε πολύ ερασιτεχνισμό μέσα» είπε και πρόσθεσε για τη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη ό,τι είχε ξαναπεί και στο παρελθόν: «Άλλα ήθελε ο ένας και άλλα ο άλλος. Κοιτάμε μπροστά όλοι και πάμε παρακάτω. Συμβαίνουν αυτά στον χώρο αυτό».

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να κάνει κάτι καινούργιο τηλεοπτικά την ερχόμενη σεζόν, ο ίδιος είπε πως βρίσκεται σε συζητήσεις αυτή την περίοδο, για να κάνει μια εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Μητσικώστα: «Δεν έχω μανία με την τηλεόραση. Αν είναι να κάνω κάτι στην τηλεόραση, θα ήθελα να είμαι ταυτόχρονα και χαρούμενος για αυτό. Να είναι κάτι που μου αρέσει πολύ», ενώ, όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν μια πρόταση η οποία θα ήταν όμως με λιγότερα χρήματα, απάντησε: «Δεν είναι αυτοσκοπός μου τα χρήματα. Ό, τι κάνω δεν το κάνω για τα λεφτά. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλά η ψυχή μου».

Πηγή: Zougla.gr