Ξεκινά το PAOK WEB TV, δωρεάν!

Ο διευθύνων σύμβουλος του PAOK WEB TV, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος σε συνέντευξή του στον "sport103fm" μίλησε για το πότε αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα η λειτουργία του καναλιού, για τις χρεώσεις και παράλληλά έδωσε πληροφορίες αναφορικά με το καθημερινό πρόγραμμά του.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος:


"Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει κανονική ροή προγράμματος. Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλάνα από κάθε δραστηριότητα της ομάδας. Σε αυτά θα προστεθούν διάφορες εκπομπές ιστορικού χαρακτήρα, αφιερώματα και καθώς θα προχωρούν οι δραστηριότητες της ομάδας θα προστίθενται κι άλλες παραγωγές, όπως αναλύσεις αγώνων, pregame με κάποιους καλεσμένους και διάφορα άλλα."

Για το πρόγραμμα του PAOK WEB TV: 
"Δεν θα έχει κανονική ροή. Ανάλογα με το πρόγραμμα της ομάδας θα προσαρμόζεται και το πρόγραμμα του καναλιού. Δεν θα υπάρχει δηλαδή ο τρόπος μετάδοσης της κανονικής τηλεόρασης που παρακολουθούμε κανονικά."

Για το πως πήγε η πιλοτική λειτουργία του προγράμματος: 
"Αν αναλογιστούμε ότι ήταν πιλοτική λειτουργία, ναι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ήμασταν σίγουροι ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Η πιλοτική λειτουργία αφορούσε εμάς, ο κόσμος ξέραμε ότι θα στεκόταν δίπλα μας."

Για το αν θα υπάρξουν χρεώσεις: 
"Αρχικά θα είναι όλα δωρεάν. Όλες οι παραγωγές που έχουμε σχεδιάσει μέχρι τώρα δεν προβλέπουν κάποια χρέωση. Στη συνέχεια, ίσως, υπάρξει μία χρέωση για τις ζωντανές μεταδόσεις που θα έχει το κανάλι μας."