Σοκ στη showbiz για την υγεία της Ορθούλας Παπαδάκου

Αίσθηση, αλλά και συγκίνηση στον κόσμο της σοουμπιζ - και όχι μόνο - προκάλεσε η είδηση ότι μόλις λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, η Ορθούλα Παπαδάκου μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο.


Η γυμνάστρια και παρουσιάστρια παρουσίασε για δεύτερη φορά τα συμπτώματα που την τρόμαξαν και πριν από λίγα 24ωρα: Οταν δυσκολευόταν να αναπνεύσει, ενώ μούδιαζε στο δεξί της χέρι και πόδι και όλη της η δεξιά πλευρά έτρεμε ή παρέλυε.

"Είμαι 68 κιλά και ένιωθα ένα κιλό. Σαν να φεύγω", δήλωσε η Ορθούλα, περιγράφοντας την κατάστασή της.

Η πρώτη κρίση ήλθε πριν από λίγες ημέρες, όταν ένιωσε ότι χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, ενώ μόλις λίγο μετά το εξιτήριο της από το Metropolitan, η ίδια ακριβώς κρίση επανήλθε.

"Ανησυχούμε πολύ και πιστεύουμε ότι θα περάσει. Οι γιατροί έχουν εντοπίσει κάποιες εστίες-κηλίδες στην μία πλευρά του εγκεφάλου της και θέλουν να τις εξετάσουν καλύτερα. Όλοι είμαστε στο πλευρό της και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει", δήλωσε η νύφη της Ορθούλας Μάντα Παπαδάκου, τονίζοντας ότι η Ορθούλα, περίμενε αποτελέσματα εξετάσεων, όμως οι εξελίξεις την πρόλαβαν και πριν καλά καλά συνέλθει από την πρώτη περιπέτεια, ήλθε δεύτερη.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θυμάται πότε ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε τα πολύ ανησυχητικά συμπτώματα: "Η 1η φορά ήταν πριν δυο μήνες. Φώναζα μπροστά στον αδερφό και στον πατέρα μου, γιατί νόμιζα ότι πεθαίνω. Ένιωθα πανικό ύστερα από αυτά που έπαθα. Έλεγα τότε “σας αγαπάω όλους".

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε όλες τις κρίσεις που υπέστη, έπαθε ακριβώς το ίδιο πράγμα: "Το χέρι μου άρχισε να τρέμει, είχα ένα σφίξιμο και το πόδι έπαιζε από μόνο του. Στην αρχή με “χτύπαγε” και στο πρόσωπο."

"Κάθε μέρα, πήγαινα στην δουλειά μου, στους φίλους μου, στις δουλειές μου. Δεν μπορώ να το σταματήσω αυτό από την μια στιγμή στην άλλη, γιατί θα τρελαθώ", δήλωσε, τονίζοντας πόσο πολύ ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανή και έχει κοντά της όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι η Ορθούλα Παπαδάκου είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα της τηλεόρασης με τόσο μεγάλη προσοχή στην ζωή και την διατροφή τους.

Γυμναζόταν καθημερινά, ενώ βρισκόταν πάντοτε σε άριστη φυσική κατάσταση.

Η Ορθούλα αρνείται να καθίσει στο σπίτι της και να εγκλωβιστεί, όπως λέει στους τέσσερις τοίχους.

Επαναλαμβάνει, δε, συνεχώς ότι το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή κάθε ανθρώπου είναι και πρέπει να είναι η υγεία.
Πηγή:cosmo.gr