Μ. Ανδρουλάκης: «Είχαν μεθύσει προεκλογικά τον Παπανδρέου»

Καυστικός για άλλη μια φορά εμφανίστηκε σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ fm ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε το παράπονό του για τον Γιώργο Παπανδρέου, για τον οποίο είπε ότι «Προεκλογικά είχαν....


μεθύσει τον Παπανδρέου», ενώ καταφέρθηκε εναντίον των συμβούλων του Πρωθυπουργού. Παράλληλα δήλωσε ότι θα επιθυμούσε η κυβέρνηση του 2009 να ήταν μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, εξηγώντας ότι έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος. «Το παράπονό μου με τον Παπανδρέου ήταν ότι είχαν μεθύσει προεκλογικά. Τώρα είναι ο Στίνγκλιτς.


Άλλος πάλι αυτός… Ο καλύτερος εν ζωή οικονομολόγος είναι, αλλά αυτά που έλεγε είναι τρέλες. Εκτός πραγματικότητας! Μπορεί να τσαντίζεται ο Παπανδρέου, αλλά αυτός είναι ο σύμβουλός του.
Τι μας έλεγε πριν ο Στίνγκλιτς; Να πάμε στην Αργεντινή. Και τώρα τι μας λέει;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Ήθελα η κυβέρνηση Παπανδρέου τον Οκτώβριο (του 2009) να είναι κυβέρνηση εθνικής ανάγκης. Να βάλει έναν εθνικό συναγερμό, μια ζώνη ασφαλείας για τη χώρα. Είχα πει προεκλογικά και προπηλακίστηκα από τον κόσμο ότι πρέπει να βάλουμε ζώνη ασφαλείας, διότι η κυβέρνηση δεν θα είναι ελληνική, έστω και αν στα έδρανά της κάθονται οι πιο πατριώτες από τους πατριώτες. Υπερβολή; Ναι, αλλά ας μου πουν την υπερβολή για να τονίσουμε κάτι, γιατί στην ΟΝΕ δεν είναι κατοχή»