Και επειδή το Σαββατοκύριακο πλησιάζει... Θεραπείες για...ξενύχτηδες

Έχεις βγει με φιλαράκια και έχεις ξενυχτήσει...άγρια όμως. Το πρωί (δυστυχώς) έρχεται και....

πρέπει να νιώθεις τουλάχιστον, φρέσκος και με διαύγεια αλλά αυτός ο πονοκέφαλος από την τεκίλα χθες το βράδυ δεν σ' αφήνει να ηρεμήσεις. Τι κάνεις λοιπόν? Έχω έτοιμες συνταγές για να κάνεις το τρελό ξενύχτι μία απίστευτη ανάμνηση χωρίς τα "παρελκόμενα" της επόμενης μέρας.


Στον νούμερο 5 έχουμε milkshake μπανάνα. Ξέχνα τον καφέ για λίγο και φτιάξε ένα ποτήρι milkshake μπανάνα. Η δράση του είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Προσφέρει δροσιά και ενυδάτωση σε πρώτη μόνο φάση. 


Αν βέβαια δεν σ΄αρέσει αυτή η επιλογή σου χω το νούμερο 4 με σοκολάτα. Η σοκολάτα εκτός από ευχάριστη γεύση (που ειλικρινά μετά από ποτό τη χρειάζεσαι) εξουδετερώνει την τοξικότητα του αλκοόλ. 

Μία θέση πιο πάνω βρίσκεται το γάλα καρύδας. Ναι ξέρω ότι δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο σε ένα σπίτι αλλά εγώ σας είπα ότι σας έχω "θεραπεία" για το ποτό, δεν είπα ότι φτιάχνουμε κέικ με ότι έχουμε σπίτι, οπότε συνεχίζω.

Στο νούμερο 2 χυμό πορτοκάλι. Kαι μαζί με παυσίπονο κάνει θαύματα κιόλας. 

Και στο νούμερο 1 σας έχω το καλύτερο. Σεξ. Και ποιοτικό και ποσοτικό μάλιστα. Και μετά πίνετε και τον καφέ σας. Καλά ξενύχτια....