ΧΑΜΟΣ από την χθεσινή νεροποντή

Και τι έχουμε να δούμε ακόμα απο τη σημερινή...

Πλήθος προβλημάτων σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη
και στις γύρω περιοχές εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα.

Πιο συγκεκριμένα.....
, στην περιοχή «Πυλαιώτικα» Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ζευγάρι που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο, παγιδεύτηκε σε ρεύμα ορμητικών νερών και χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική για να τους απεγκλωβίσει. Επίσης, η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμύρες σε υπόγεια διαμερίσματα και ισόγεια καταστήματα. 

Τα οχήματα κινούνταν με δυσκολία νωρίς το πρωί στην περιφερειακή οδό ενώ στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης, φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας. 
 
Προβλήματα σημειώθηκαν και στην ευρύτερη περιοχή καθώς διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο ύψος της γέφυρας του Στρυμώνα με την κυκλόφορία των οχημάτων να διεξάγεται μέσω Σερρών. Η τροχαία διέκοψε επίσης την κυκλοφορία των οχημάτων και στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στον κόμβο Ρεντίνας και στο ύψος του ρέματος Μοδίου, καθώς τα νερά της βροχής, οι λάσπες και τα κλαδιά δέντρων είχαν καλύψει το οδόστρωμα.
 
Η νεροποντή προκάλεσε επίσης διακοπές στην ηλεκτροδότηση και ζημιές σε καλλιέργειες σε περιοχές των νομών Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας, ενώ μετά τις 9 το πρωί τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα στο νομό Χαλκιδικής.