Απέκτησε πάλι ζωή το πάρκο της ΧΑΝΘ!

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς, μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το νέο Πάρκο άθλησης και ψυχαγωγίας της ΧΑΝΘ κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας του την Κυριακή.

Οι νέοι της πόλης υποδέχθηκαν θερμά την πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την χορηγό εταιρία της Cosmote που μετέτρεψε ένα υποβαθμισμένο πάρκο σε ένα χώρο αναψυχής, άθλησης και ψυχαγωγίας στο «Whats’ Up Park», σε ένα κόσμο περιπέτειας και παιχνιδιού.

Ο ιστορικός αυτός, αλλά παραμελημένος «πνεύμονας πρασίνου» της Θεσσαλονίκης απέκτησε και πάλι ζωή και ενέργεια, αφού πλημμύρισε από παιδιά κάθε ηλικίας, τολμηρούς αλλά και διψασμένους για περιπέτεια νέους που βρήκαν τη διάθεση και την ευκαιρία να παίξουν και να δοκιμάσουν τα πρωτοποριακά παιχνίδια με τα extreme sports, όπως paintball, τραμπολίνο και σκέϊτμπορντ, αλλά και να διασκεδάσουν με τα διαφημιστικά event που ετοίμασε η χορηγός εταιρεία.

Τα φώτα αργά το απόγευμα μετά τις 18:30 στράφηκαν στην ειδική εξέδρα που στήθηκε δίπλα στο σιντριβάνι για την συναυλία με τους Stavento, Μύρωνα Στρατή, Μέλισσες και Progessional Sinnerz.

«Αυτό το πάρκο που σχεδιάσαμε για όλους τους νέους της πόλης και το πραγματοποιήσαμε μαζί, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Cosmote από σήμερα είναι δικό σας. Αθλούμαστε, παίζουμε και δεν ξεχνάμε ότι η Θεσσαλονίκη μας διεκδικεί το θεσμό της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας για το 2014», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου.
Πηγή: econews.gr