Η σύζυγος πλήρωσε… το ερωτικό της "βίτσιο"

Το θέμα είναι από τα πλέον απίστευτα αλλά αποτελεί την γραπτή εξομολόγηση μιας γυναίκας με κρυφό προφίλ στο facebook.

Και ουσιαστικά πρόκειται για την κατάληξη ενός μυστήριου ερωτικού τριγώνου μεταξύ της «πρωταγωνίστριας» στο προφίλ, του συζύγου της και μιας νεαρής από την Ρουμανία η οποία εργάζεται σε μπαρ της πόλης...

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο τρία χρόνια αλλά δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδιά. Η ερωτική τους ζωή ήταν αρκετά έντονη αλλά και... απελευθερωμένη. Και από εκεί φαίνεται πως ξεκίνησε το κακό.

Έφτιαξαν μαζί ένα προφίλ στο facebook βάζοντας «ροζ» φωτογραφίες τους με κρυμμένα τα πρόσωπα και μέσα από εκεί αναζητούσαν ενδιαφερόμενους προκειμένου να εμπλουτίσουν τις ερωτικές τους εμπειρίες.

Μάλιστα έψαχναν για γυναίκα ή και ζευγάρι προκειμένου να κάνουν ερωτικό «τρίγωνο» ή ανταλλαγή συντρόφων! Από τα πολλά αιτήματα που είχαν, γνωρίστηκαν καλύτερα με τη νεαρή Ρουμάνα η οποία άρχισε να πηγαίνει σπίτι τους και οι τρεις τους επιδίδονταν σε ερωτικές περιπέτειες... ομαδικού περιεχομένου.

Και οι τρεις το απολάμβαναν, όπως χαρακτηριστικά γράφει στο σημείωμά της, στο προφίλ της, η σύζυγος, αλλά από ένα σημείο και μετά τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν δραματική τροπή. Και ποια ήταν αυτή; Ο σύζυγος άρχισε να της ζητά να του επιτρέψει να βρίσκεται μόνος του με την νεαρή αλλοδαπή γιατί αυτό του αύξανε την ερωτική του λίμπιντο.

Τον... κέρδισε η Ρουμάνα!

Η σύζυγος δεν δεχόταν τη νέα πρόταση του άνδρα της και επέμενε να βρίσκονται μαζί σε ό,τι ερωτικό κι αν κάνουν. Μετά όμως από αρκετές πιέσεις, η ίδια αναγκάστηκε να το δεχθεί. Συνέβη δύο φορές και μάλιστα μετά από κάθε συνάντηση, ο άνδρας άρχισε να... βγάζει περισσότερες ανώμαλες τάσεις.

Όπως, για παράδειγμα, ήθελε να της λέει όλες τις λεπτομέρειες και εκείνη να... μιμείται την αλλοδαπή! Και μετά από αυτές τις δύο «εμπειρίες» ο σύζυγος πήγε και σε τρίτο ραντεβού με τη νεαρή αλλά από τότε δεν ξαναγύρισε και τώρα ζητά διαζύγιο!

Μάλιστα η σύζυγος, μέσα από το γράμμα της προσπαθεί να αποθαρρύνει άλλα ζευγάρια από ανάλογες συμπεριφορές τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η... πολλή απελευθέρωση βλάπτει».
Πηγή: dete.gr