Έκθεση τοπικών Προϊόντων στην Θεσσαλονίκη

Η Αποθήκη του ΟΛΘ, μετατρέπεται και σήμερα όπως και χθες σε έκθεση τοπικών προϊόντων και μέχρι το βραδάκι… όσοι είστε στην Θεσσαλονίκη… θα φάτε καλά.

Από τις 13:30 έως τις 20:00 θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα της έκθεσης και να ενημερωθείτε από τους παραγωγούς τους.

Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε εργαστήρια γεύσης, σε Μaster Classes από γνωστούς chef ή να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που αφορούν την πορεία και το μέλλον της γαστρονομίας στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό είναι το σημερινό πρόγραμμα

13.30 - 14.30: Cooking Master Class: O Κώστας Αραμπατζής, executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki ετοιμάζει πιάτα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

15.00 - 16.00: Εργαστήριο γεύσης: Μαθαίνουμε τα πάντα για το μέλι
Παραγωγή και διατροφική αξία. Γευστική δοκιμή μελιού, ξυδιού από μέλι, κρασόμελου.

17.00 - 18.00: Εργαστήριο γεύσης: Ο γύρος του κόσμου με ένα .... τσουρέκι!!
Μια εθνογραφική και γευστική προσέγγιση στο αγαπημένο εορταστικό ψωμί και την κουλτούρα του από έλληνες και βαλκάνιους φοιτητές του Κολεγίου Περρωτής, της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

19.00 - 20.00: Αρμονία γεύσης: Καβουρμάς, αλλαντικά από κρέας βουβάλου και κρασί. Δοκιμάζουμε τα προϊόντα από κρέας βουβάλου της έκθεσης με ταιριαστά κρασιά από τη Βόρεια Ελλάδα

Παρακαλείστε για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής- κρατήση θέσεων στις εκδηλώσεις (λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων) να καλείτε στο τηλέφωνο 2310 877912 (ώρες επικοινωνίας: 9.00- 15.00), ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: foodfestival@thessaloniki.gr
Πηγή: salonicanews.com