Έχεις την ευκαιρία να πεις τι δε σ'αρεσει στο Πανεπιστήμιό σου...

Η Trendence Graduate Barometer Europe διεξάγει ετησίως τη μεγαλύτερη διαδικτυακή δημοσκοπική έρευνα για τη σταδιοδρομία και την εκπαίδευση, στην οποία συμμετέχουν 1000 πανεπιστήμια. ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ και μπορεί να κερδίσεις 1000 ευρώ!...

Οι ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν οι φοιτητές αφορούν στο πόσο ικανοποιημένοι είναι από τις σπουδές τους και τις προσδοκίες τους σχετικά με τη μελλοντική τους καριέρα και τους πιθανούς εργοδότες τους. Η δημοσκόπηση συγκεντρώνει τις απόψεις φοιτητών από ολόκληρη την Ευρώπη και διερευνά τις ομοιότητες και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας, οι φοιτητές, θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν τις απαντήσεις τους με τα ανάλογα αποτελέσματα των φοιτητών στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Επιπλέον δίνεται η ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα ακόλουθα χρηματικά ποσά:


* 2 x E 1000


* 5 x E 500

Η δημοσκόπηση διενεργείται με τη σύμπραξη του Ινστιτούτου Trendence ως ερευνητικού συνεργάτη. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν ανώνυμες και ότι τα στοιχεία σας βρίσκονται υπό την πλήρη προστασία του αντίστοιχου κώδικα.

Για να συμμετάσχετε παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ!