Μαζεύουν υπογραφές για να "παραιτήσουν" τον Μπουτάρη..

Μία ομάδα χρηστών του facebook δημιούργησε σελίδα στην οποία προωθείται η συλλογή υπογραφών για να παραιτηθεί από το αξίωμα του Δημάρχου ο Γιάννης Μπουτάρης. 

Εκείνο που εξόργισε περισσότερο τους δημιουργούς της σελίδας «Συλλογή διαδικτυακών υπογραφών για να παραιτηθεί ο Μπουτάρης» είναι οι θέσεις του δημάρχου για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και για τη δημιουργία λατρευτικού χώρου για τους μουσουλμάνους.

«Συγκέντρωση διαδικτυακών υπογραφών για να τον αναγκάσουμε να παραιτηθεί από την Δημαρχεία..
Που τολμάει να χαρακτηρίζει την τουρκική κατοχή συμβίωση (λες και είχαμε άλλη επιλογή) και να χρησιμοποιεί τις όποιες θρησκευτικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια (έπειτα από αιώνες) στην Παναγία Σουμελά του ελληνικότατου Πόντου ως επιχείρημα για να προωθήσει τα σχέδια του περί ανέγερσης μνημείων (και τώρα τζαμιού)» τονίζεται στις πληροφορίες της σελίδας που έχει δημιουργηθεί.

Από ώρα σε ώρα θα είναι έτοιμη και η σχετική φόρμα για την υποβολή της ενυπόγραφης διαμαρτυρίας σε ειδική ιστοσελίδα. «Δεν θα αφήσουμε κανέναν να διαστρεβλώνει την ιστορία της πόλης και να παίζει με την κοινή λογική!» αναφέρουν στο τελευταίο μήνυμά τους οι δημιουργοί της σελίδας.
Πηγή: thestival.gr