Η "7η Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών" στη Θεσσαλονίκη

Την «7η Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», διοργανώνουν στις 24 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη το υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το υπουργείο σχεδιάζει τη διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η συγκεκριμένη επιχειρηματική εκδήλωση, απευθύνεται σε εκπροσώπους ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων της...
ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του Eμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και σε αυτήν στελέχη Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τις προοπτικές και ευκαιρίες των αγορών των χωρών αρμοδιότητας τους.

Η παρουσίαση θα αφορά τις χώρες: Αλβανία, Ουκρανία, Ρωσία και Τουρκία και θα γίνει από τους Προϊσταμένους και στελέχη Ο.Ε.Υ. ως ακολούθως:
  • αγορά της Αλβανίας, κυρία Χρυσάνθη Πασσάδη, σύμβουλος Α΄Ο.Ε.Υ.
  • αγορά της Ουκρανίας, κ Δ. Ζιώγας, σύμβουλος Α΄Ο.Ε.Υ.
  • αγορά της Ρωσίας, κ. Ι. Μάρκος, σύμβουλος Α΄Ο.Ε.Υ. και
  • αγορά της Τουρκίας, κυρία Ευγενία Κέππα, γραμματέας Α΄Ο.Ε.Υ.

Στην ίδια εκδήλωση, έχει κληθεί και θα συμμετάσχει ο κ. Ι. Αλφιέρης, γενικός γραμματέας του Ελληνο-Ρουμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, που έχει την έδρα του στο Βουκουρέστι και είναι το πρώτο μικτό Εμπορικό Επιμελητήριο, αναγνωρισμένο από τις τοπικές Ρουμανικές Αρχές. Ο εκπρόσωπος του Ελληνο-Ρουμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, θα προβεί σε αναλυτική παρουσίαση των προοπτικών της αγοράς της Ρουμανίας.
Πηγή: kathimerini.gr