Η γάτα που μόλις υιοθέτησε, της έσωσε τη ζωή!

Μια η γάτα που μόλις είχε υιοθετηθεί, αποφάσισε να επιστρέψει τη χειρονομία αγάπης στην ιδιοκτήτριας της, σώζοντας την από μια έκτακτη ιατρική ανάγκη, λίγες ώρες αφότου είχε έρθει στο νέο της σπίτι σπίτι!

Η Amy Jung και ο γιος της Ethan σταμάτησαν σε ένα καταφύγιο ζώων κοντά στο σπίτι τους στο Sturgeon Bay του Wisconsin στις 8 Φεβρουαρίου για να παίξουν με τις γάτες. Μια γάτα όμως, 9 κιλών πορτοκαλί με άσπρο, που ονομάζεται Pudding...
ξεχώρισε στο ζευγάρι. Η Jung έμαθε ότι η ήρεμη γάτα μπαινόβγαινε στο καταφύγιο από το 2003 και έκανε μια παρορμητική απόφαση να την υιοθετήσουν μαζί με τον φίλο της Wimsy.

Η Jung δήλωσε ότι οι γάτες δεν έχασαν χρόνο να βολευτούν στο νέο σπίτι τους, αλλά λίγες ώρες αργότερα, ευτυχής ημέρα των Jungs πήρε μια στροφή προς το χειρότερο.

Λίγη ώρα αφού πήγε στο κρεβάτι, η Amy Jung, η οποία είχε διαβήτη από την παιδική της ηλικία, άρχισε να έχει μία διαβητική κρίση ενώ κοιμόταν.

Τότε η Pudding ανέλαβε δράση...
Δρώντας γρήγορα, κάθισε στο στήθος της Jung σε μια προσπάθεια να την ξυπνήσει και όταν αυτό δεν λειτούργησε, άρχισε να σπρώχνει και να γρατσουνάει ελαφρά το πρόσωπό της μέχρι που η ιδιοκτήτρια της ξύπνησε.

Εκείνη την στιγμή, η Jung ήταν σε θέση να φωνάξει στο γιο της Ethan, όμως εκείνος δεν άκουσε τις φωνές της. Ευτυχώς όμως, η γάτα έτρεξε στο δωμάτιο του Ίθαν και άρχισε να πηδά στο κρεβάτι μέχρι που τον ξύπνησε και έτσι κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια.

Η Jung δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι  πιστεύει ότι δεν θα έβγαζε τη νύχτα ζωντανή χωρίς την Pudding, άποψη που συμμερίζονται και οι γιατροί της. Η πανέξυπνη γάτα καταχωρήθηκε πλέον ως ζώο θεραπείας, και έχει μάθει να κάθεται στα πόδια της Jung και να νιαουρίζει, όταν αισθάνεται ότι το ζάχαρο στο αίμα της είναι χαμηλό.

Υπάρχουν πολλές αναφορές σκύλων που προέβλεψαν επικείμενες κρίσεις, αλλά η ίδια συμπεριφορά στις γάτες είναι πολύ πιο σπάνια, σύμφωνα με τους γιατρούς που μίλησαν στο BBC.