Δείτε το βίντεo από το ροζ σκάνδαλο που συγκλονίζει την Καλαμάτα (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ)

Σάλος στην Καλαμάτα με την πληροφορία για ομαδικά όργια με φοιτήτριες και εύπορους αγρότες σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Τι δείχνει το ροζ βίντεο που βιντεοσκόπησαν οι φοιτήτριες;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ (Ακατάλληλο)

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην Καλαμάτα..., την περασμένη Τετάρτη φοιτήτριες συναντήθηκαν με εύπορους αγρότες -υπεράνω υποψίας- σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Η συνάντηση είχε ερωτικό χαρακτήρα και οι φοιτήτριες επιδόθηκαν σε σεξουαλικά όργια με τους αγρότες. Υπήρχε όμως κάτι που οι ευυπόληπτοι κύριοι δεν γνώριζαν.

Οι φοιτήτριες βιντεοσκόπησαν τα ομαδικά όργια και το ροζ βίντεο φέρεται να διέρευσε σε γνωστό τσοντο-site κάτω από άγνωστες συνθήκες.Οι φοιτήτριες εκβιάζουν τους αγρότες οτι θα αποκαλύψουν τα όργια αν δεν τους δώσουν χρήματα. Η διαφωνία μιας φοιτήτριας με έναν από τους αγρότες έγινε αφορμή να μαθευτεί το ροζ σκάνδαλο αρχικά στην Καλαμάτα και σιγά-σιγά στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα στην Καλαμάτα, δεν αποκλείεται ο ίδιος ο αγρότης να έβγαλε το ροζ βίντεο στη φόρα έτσι ώστε να μην έχουν αντικείμενο εκβιασμού οι φοιτήτριες.Το θέμα είναι σε εξέλιξη και οι συζητήσεις έχουν αρχίσει να ξεπερνούν τα όρια της Καλαμάτας, καθώς ένας από τους αγρότες κατάγεται από άλλη πόλη της Μεσσηνίας.

Το βίντεο επειδή είναι πολύ σκληρό πορνό μπορείτε να το δείτε εδώ...
Πηγή: skandalistika.blogspot.com