Λαζόπουλος και Σταρόβας: «Χαλαρά τέλος»! (Video)

Με φόντο τα τσουβάλια με τις πατάτες Νευροκοπίου και τραγούδια αφιερωμένα στο απόλυτο προϊόν των ημερών - της πατάτας η τιμή είναι μία άβυσσος και στη χονδρική μονάχα ο παράδεισος - ξεκίνησε το τσαντίρι του ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αλλάζοντας τους στίχους δεκάδων γνωστών τραγουδιών και προσαρμόζοντας σ΄όλα τη λέξη πατάτα ο απολαυστικός Λάκης Λαζόπουλος έδωσε το στίγμα των ημερών για το κίνημα της πατάτας.

Δείτε τα Videos του με τη Χρύσα Ρώπα αλλά και τον Δημήτρη Σταρόβα, να δηλώνουν ότι "Χαλαρά τέλος"!

"Ανεβάσαν το χρέος και καμαρώνουν" είπε ο Λάκης ο οποίος αναφέρθηκε και στο αλαλούμ με το χαράτσι της ΔΕΗ που επικρατεί. Και βέβαια στο στόχαστρο του βρέθηκε για μία ακόμα φορά ο Γιώργος Παπανδρέου. "Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει συναίσθηση του τι έχει κάνει" τόνισε και κατηγόρησε τον πρώην Πρωθυπουργό ότι γνώριζε πολύ πριν έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα για το φυσικό μας πλούτο και έσπευσε να υπογράψει τις συμφωνίες. Όσο και να θέλει ο Βενιζέλος δεν μπορεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη που ο λαός έχασε με το ΠΑΣΟΚ, είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στη συνέντευξη του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στο CRASH και ευχαρίστησε τον Γιώργο Τράγκα για την αναφορά που έκανε στο πρόσωπο του.

Ο Λάκης και ο Νταλάρας

Τα αγαπημένα μας καρντάσια από τη Θεσσαλονίκη - ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας - θυμήθηκαν τον παλιό καλό καιρό των Δέκα Μικρών Μήτσων και σχολίασαν...χαλαρά την πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας από το μπαλκόνι της συμπρωτεύουσας. "Όταν κλέβεις το κράτος είναι παράνομο όταν σε κλέβει το κράτος είναι νομοσχέδιο" είπε ο Δημήτρης Σταρόβας ενώ τα... καρντάσια αναφέρθηκαν και στο ζήτημα του Γιώργου Νταλάρα. "Δεν μπορείς άλλα να λες στα τραγούδια σου και άλλα να λες μετά..." είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.



Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε ένα μικρό αφιέρωμα στο ΠΑΣΟΚ, προβλέποντας την επόμενη μέρα μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου στην αρχηγία του κόμματος στις 18 Μαρτίου, ενώ το χαρακτήρισε...εναλλακτική Δεξιά.



Ψήφο εμπιστοσύνης για μία ακόμα φορά πήρε η Χρύσα Ρώπα που βρέθηκε όπως κάθε Τρίτη...στο κρεβάτι με τον Λάκη Λαζόπουλο. Με το δικό της μοναδικό τρόπο σχολίασε την πολιτική πραγματικότητα με ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς και προεκλογικά και μετεκλογικά. "Τους βουλιάζουμε και αλλάζουμε" αυτό θα πρέπει να είναι το σύνθημα στις επικείμενες εκλογές φώναξε η Χρύσα Ρώπα και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Πηγή: nasepo.gr