Θέλετε να μειώσετε τα έξοδα; Συγκατοικήστε με κάποιον άγνωστο (όλοι το κάνουν..)!

Συγκατοίκηση με κάποιον άγνωστο;
Κι όμως ολό ένα και περισσότεροι Έλληνες όλων των ηλικιών το κάνουν, μειώνοντας τα έξοδα τους στο μισό!

Κάτι που ίσως πριν μερικά χρόνια θα ακουγόταν παράλογο και γινόταν μόνο ανάμεσα σε φοιτητές, έχει πλέον διευρύνει τους ορίζοντες του και έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα κοινωνικής δράσης.

Νέοι και ηλικιωμένοι, άνδρες και γυναίκες, άνεργοι και εργαζόμενοι, έχοντας πλέον ένα εισόδημα που δε φτάνει για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν με έναν - ή και περισσότερους - αγνώστους, αντιμετωπίζοντας τις οικονομικές τους δυσκολίες.. παρέα!

Μάθετε πως και αν θέλετε, το thessnea θα σας βοηθήσει!

Το roommates.gr για παράδειγμα, βοηθά όσους θέλουν σε όλη την Ελλάδα να βρουν συγκάτοικους, σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια, αλλά χωρίς κανένα περιορισμό.

Οι atenistas με τη δράση τους στην Αθήνα, Συγκατοικώ, Συστεγάζομαι βοήθησαν 300 Αθηναίους πολίτες να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν τηλέφωνα, με σκοπό τη συγκατοίκηση! Ελπίζουμε τέτοιες δράσεις να γίνουν τοπικά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, αλλά μέχρι τότε το internet είναι ένας εύκολος τρόπος να βρεις κάποιον που ζητά συγκάτοικο.
  • Έχετε λοιπόν ένα μεγάλο σπίτι και τα έξοδα σας έχουν γίνει αβάσταχτα;
  • Πληρώνετε υπέρογκα ενοίκια;
  • Οι λογαριασμοί μαζεύονται και η πληρωμή τους ολοένα και δυσκολεύει;
Μοιραστείτε τα! Και μάλιστα με παραπάνω από ένα άτομα, εάν είναι δυνατόν.

Υπάρχουν περιπτώσεις συνταξιούχων που το δοκίμασαν, ή νέων που πλέον ζουν με άλλους 3 μέχρι πρότινος αγνώστους στο ίδιο σπίτι και είναι πολύ ευχαριστημένοι!
Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να σας μειώσει τα έξοδα ακόμη και παραπάνω από το μισό και που ξέρετε, μπορεί και να κάνετε κάποιες δυνατές φιλίες.

Άλλωστε, η κρίση μας φέρνει όλους, πιο κοντά.. ας το εκμεταλλευτούμε!

Εάν είστε από τη Θεσσαλονίκη ή τη Βόρεια Ελλάδα και κάτι τέτοιο σας ενδιαφέρει, αν δηλαδή έχετε ένα μεγάλο σπίτι, ή αν θέλετε απλά να βρείτε κάποιον συγκάτοικο, στείλτε μας τις πληροφορίες σας και θα δημοσιεύσουμε αυτό που ψάχνετε για να σας βοηθήσουμε!