Συνεργασίες χορηγών φέρνουν χρήμα στα ταμεία του ΠΑΟΚ;;

Το δείπνο που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη γέννησε ιδέες για την δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να τονώσουν το...
εμπορικό προφίλ της ομάδας.
 
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται προς αναζήτηση νέων οικονομικών πόρων που θα της επιτρέψουν να κλείσει ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος και παράλληλα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στους τομείς που ποντάρει ιδιαίτερα συγκαταλέγονται και τα έσοδα από το μάρκετινγκ που μέχρι σήμερα δεν το είχε εκμεταλλευτεί όσο θα έπρεπε. Πάνω σ' αυτή τη λογική, διοργανώθηκε το δείπνο στους χορηγούς και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες της ΠΑΕ την περασμένη εβδομάδα και απ' ότι δείχνει θα φέρει αποτέλεσμα.

Μέσα από τις συζητήσεις και τις επαφές που έγιναν μεταξύ των διοικούντων τον "Δικέφαλο" και των χορηγών-επιχειρηματικών συνεργατών γεννήθηκαν ιδέες για την παραγωγή νέων προϊόντων (και υπηρεσιών) που μπορούν να έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν τρεις-τέσσερις περιπτώσεις που κρίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και είναι πιθανό να προχωρήσουν στο αμέσως προσεχές διάστημα, δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων για την ομάδα.
Πηγή: sport24