Τι αποκαλύπτει η νεκροψία της Whitney Houston

Βγήκαν τα αποτελέσματα της πλήρους νεκροψίας της Whitney Houston, και αποκαλύπτεται μια σειρά από οδυνηρές λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο της τραγουδίστριας στις 11 Φεβρουαρίου 2012...


Το έγγραφο αναφέρει ότι ένα "κουτάλι με μια λευκή κρυσταλλική ουσία" βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο πέθανε η Whitney, μαζί με μια "λευκή κοκκώδη ουσία" η οποία αργότερα ελέγχθηκε και καθορίστηκε πως είναι κοκαΐνη.

Το σώμα της Houston βρέθηκε μπρούμυτα στην μπανιέρα - με περίπου 33 εκατοστά νερού, προσθέτει η έκθεση- με "αιματηρή κένωση που προήλθε από τη μύτη της." Επιπλέον, μία "διάτρηση του οπίσθιου ρινικού διαφράγματος" κατέστησε σαφές ότι η τραγουδίστρια είχε ιστορικό χρήσης ναρκωτικών.

Δεν υπήρχαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας, οι υπεύθυνοι ανέφεραν, ενώ επίσης έγραψαν μια λεπτομερή περιγραφή του περιβάλλοντος χώρου της Houston. Η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Στη νότια πλευρά του πάγκου ήταν ένα μικρό κουτάλι με μια λευκή κρυσταλλική ουσία μέσα του και ένα τυλιγμένο κομμάτι λευκό χαρτί, μαζί με διάφορα άλλα αντικείμενα."

Στο πάνω πάνω συρτάρι, στη βόρεια πλευρά του από τον πάγκο ήταν απομεινάρια μιας λευκής κοκκώδης ουσίας, και ένας φορητός καθρέφτης σε μια βάση.

Η Whitney ενδεχομένως απεβίωσε από υπερβολική δόση σε μια ναρκωτική ουσία, συνταγογραφούμενα φάρμακα, μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και αλκοόλ.