Θα τα ξαναβρούν ο Ashton Kutcher και η Demi Moore?!

Αυτό δεν το περιμέναμε...!
Παρά τον τρομερό χωρισμό τους το περασμένο έτος για την απιστία του Ashton Kutcher, οι δύο φαίνεται ότι έχουν δείξει τα πρώτα σημάδια συμφιλίωσης σε ένα πρόσφατο πάρτι γενεθλίων!...


Όπως φαίνεται ο Ash και η Demi Moore πήγαν να γιορτάσουν τα γενέθλια του ανθρώπου που τέλεσε το γάμο τους. Και πριν το καταλάβει, οι δύο φέρεται να βρέθηκαν "κλειδωμένοι σε μια σφιχτή αγκαλιά 60-δευτερολέπτων!"

Όταν ήρθε η ώρα για τον Ashton να κάνει πρόποση για το αγόρι που είχε γενέθλια, αυτός υποτίθεται ότι είπε "έχω κάνει τόσα πολλά τρομακτικά λάθη φέτος" και στη συνέχεια ξέσπασε σε δάκρυα. Εν τω μεταξύ, θεατές λένε πως η Demi πάγωσε από συναισθήματα.

Αργότερα, εντοπίστηκαν σε εγκάρδιο διάλογο!

Η πηγή λέει:

"Άρχισαν να συνομιλούν και ήταν εξαιρετικά στοργικοί. Εκείνη τον κοίταζε σαν ένα έρωτο-χτυπημένο κουτάβι. Είναι ακόμη απεγνωσμένα ερωτευμένοι και θα μπορούσαν να είναι έτοιμοι για συμφιλίωση. Το διαζύγιο δεν επεξεργάζεται αυτή τη στιγμή."

Δεν είμαστε σίγουροι ότι θα στοιχηματίσετε ότι πραγματικά θα τα ξαναβρούν, αλλά αν όλα αυτά είναι αλήθεια, θα μπορούσε σίγουρα να συμβεί! Ειδικά αν ο χωρισμός έδρασε ως καταλύτης για σημαντική ανάπτυξη και στις δύο πλευρές! Δεν έχουμε δει πάρα πολλά στοιχεία ανάπτυξης βέβαια, αλλά ... θα μπορούσε να συμβαίνει!

Thessnea.blogspot