Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast αλλά και προβολές, γιά όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


Men in Black III
(Men in Black III)

Περιπέτεια 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 105'

Μια επιτακτική ανάγκη προστάζει τον Πράκτορα J να ταξιδέψει πίσω στο 1969, προκειμένου να εντοπίσει τον Πράκτορα Κ, την εποχή που ακόμη ήταν ένας εκκολαπτόμενος μυστικός πράκτορας. Για κακή τους τύχη, ωστόσο, ένα ανάλογο ταξίδι στο χρόνο πραγματοποιεί και ο σατανικός Μπόρις, ο οποίος σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Πράκτορα Κ, κάτι που θα πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή σειρά από γεγονότα, τα οποία θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή του πλανήτη...

Αν το τρισδιάστατο της υπόθεσης δεν αποτελεί έκπληξη, η παρουσία του Τζος Μπρολίν στο ρόλο ενός 20something Πράκτορα Κ, αλλά και εκείνη των Έμα Τόμσον και Άλις Ιβ («Δεν Είναι για τα Μούτρα σου», «Sex & The City 2») ως ωριμότερη και νεαρότερη εκδοχή της Πράκτορα Ο, θα μπορούσε να κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον, όπως και η φημολογία πως, βρισκόμενος στο 1969, ο Πράκτορας J του Σμιθ θα συναναστραφεί μεταξύ άλλων με τον Άντι Γουόρχολ και τη… Γιόκο Όνο! Επίσης στην ταινία παίζει η Χαβανέζα pop σταρ Νικόλ Σέρζινγκερ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μπάρι Σόνενφελντ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς, Έμα Τόμσον, Τζος Μπρόλιν, Αλις Ιβ, Νικόλ Σέρζινγκερ, Μπιλ Χέιντερ

Προβολές:
Odeon Πλατεία
Ster Cinemas Μακεδονία
Village Cinemas Mediterranean Cosmos




Αυτοκίνητα (2006-επανέκδοση)
(Cars)

Παιδική, Κινούμενο σχέδιο 2006, ΗΠΑ, Διάρκεια: 116'

"Αυτοκίνητα". Κυκλοφορούν ξανά ανάμεσα μας. Ο αξιαγάπητος Κεραυνός Μακουίν παρέα με τη γοητευτική Σάλλυ και τον παράδοξα σοφό Μπάρμπα επιστρέφουν στο σπίτι τους, τις κινηματογραφικές αίθουσες για να γεμίσουν και πάλι με το εκτόπισμα τους τη μεγάλη οθόνη.

Μερικά από τα πιο δημιουργικά μυαλά του παγκόσμιου κινηματογράφου έχουν δουλέψει για να παρουσιάσουν μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τέλεια την τεχνολογία με το πιο βασικό συστατικό του σινεμά: την καλογραμμένη και στέρεη ιστορία. Αυτή ακριβώς είναι η κατηγορία που παίζει η ταινία «Αυτοκίνητα», η πρώτη ταινία που έδωσε φωνή και υπόσταση στα αυτοκίνητα και οδήγησε μικρούς και μεγάλους σε μια αστεία, συγκινητική και πάνω από όλα αξέχαστη on the road περιπέτεια.

Από την αστείρευτη φαντασία της Pixar και τους δημιουργούς των Finding Nemo, The Incredibles και Toy Story επανέρχεται η περιπετειώδης κωμωδία «πολλών οκτανίων» για το πως η ζωή έχει να κάνει με τη διαδρομή και όχι τη γραμμή τερματισμού. Το ικανότατο αλλά αρχάριο αυτοκίνητο αγώνων, Κεραυνός Μακουίν (με τη φωνή του Σάκη Ρουβά), ζει τη ζωή του τρέχοντας στη λωρίδα υψηλής κυκλοφορίας, μέχρι να συναντήσει μια παράκαμψη στο δρόμο του για το σημαντικότερο αγώνα της ζωής του. Αβοήθητος στο Μπουζί της Ωραίας Ελένης, μια ξεχασμένη μικρή πόλη στην Οδό 66, συναντά μια κομψή Porsche με το όνομα Σάλλυ (με τη φωνή της Βίκυς Καγιά), τον εξυπνάκια γερανό αυτοκινήτων Μπάρμπα, τον Δρ. Χάντσον (με τη φωνή του Παύλου Κοντογιαννίδη) και μια πληθώρα ιδιότροπων χαρακτήρων που τον βοηθούν να ανακαλύψει ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη ζωή εκτός από έπαθλα και δόξα.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζον Λάσετερ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Όουεν Γουίλσον, Πολ Νιούμαν, Σάκης Ρουβάς, Βίκυ Καγιά, Παύλος Κοντογιαννίδης

Προβολές:

Ster Cinemas Μακεδονία
Village Cinemas Mediterranean Cosmos



Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!