Οι νέες ταινίες της εβδομάδας από σήμερα 21/06!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους!



Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις, cast, αλλά και προβολές, για όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος
(What to Expect When You're Expecting)

Αισθηματική 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 110'

Λίγο προτού γίνουν γονείς, η τηλεπερσόνα-γκουρού του fitness Τζουλς (Κάμερον Ντίαζ) και ο διάσημος χορευτής Έβαν (Μάθιου Μόρισον), ανακαλύπτουν ότι η έντονη ζωή τους δεν έχει χώρο για τις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης.

Η συγγραφέας και λάτρης των μωρών, Γουέντι (Ελίζαμπεθ Μπανκς), συνειδητοποιεί ότι οι αυστηρές συμβουλές που έδινε στις μέλλουσες μητέρες προσκρούουν σθεναρά στις επιθυμίες των ορμονών της, τώρα που είναι έγκυος, ενώ ο άντρας της, Γκάρι (Μπεν Φάλκον), βρίσκεται ξαφνικά να ανταγωνίζεται τον πατέρα του, ο οποίος περιμένει δίδυμα από την κατά πολύ νεώτερη γυναίκα του, Σκάιλερ (Μπρούκλιν Ντέκερ).

Η φωτογράφος Χόλι (Τζένιφερ Λόπεζ) είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά ο σύζυγός της, Αλεξ (Ροντρίγκο Σαντόρο), έχει τις αμφιβολίες του. Και οι Ρόζι (Άννα Κέντρικ) και Μάρκο (Τσέις Κρόφορντ) καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εγκυμοσύνη προτού καλά-καλά κάνουν σχέση.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Κερκ Τζόουνς
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Κάμερον Ντίαζ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάθιου Μόρισον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μπεν Φάλκον, Μπρούκλιν Ντέκερ, Ροντρίγκο Σαντόρο, Άννα Κέντρικ, Τσέις Κρόφορντ

Προβολές:
Odeon Πλατεία
Ster Cinemas Μακεδονία
Village Cinemas Mediterranean Cosmos





Δικός Σου Για Πάντα
(The Lucky One)

Αισθηματική 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 101'

Ο λοχίας του σώματος πεζοναυτών, Λόγκαν Θίμπολτ (Έφρον), επιστρέφει από την τρίτη θητεία του στο Ιράκ, με το μόνο πράγμα που τον κράτησε ζωντανό – την φωτογραφία μιας άγνωστης σε εκείνον γυναίκας, που βρήκε τυχαία. Όταν μαθαίνει το όνομα της (Σίλινγκ) και τη διεύθυνσή της, αποφασίζει να την βρει και να ζητήσει δουλειά στο στάβλο που έχει η οικογένειά της. Παρά την αρχική δυσπιστία της και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει στη ζωή της, μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας έρωτας, κάνοντας τον Λόγκαν να πιστέψει πως αυτή η γυναίκα, η Μπεθ, είναι όχι μόνο το γούρι του, αλλά και κάτι παραπάνω.προσμονή της Νέας Υόρκης, την πιο συναρπαστική βραδιά της χρονιάς.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Σκοτ Χικς
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ζακ Έφρόν, Τέιλορ Σίλινγκ, Μπλάιθ Ντάνερ, Μπλάιθ Ντάνερ, Ράιλι Τόμας Στιούαρτ, Τζέι Ρ. Φέργκιουσον, Άνταμ Λεφέβρ

Προβολές:
Odeon Πλατεία
Ster Cinemas Μακεδονία
Village Cinemas Mediterranean Cosmos





Πιράνχας 3D: η Επιστροφή
(Piranha 3DD)

Τρόμου, Θρίλερ 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 83'

Μετά την εισπρακτική επιτυχία του αιματηρού κι ένοχα απολαυστικού “Piranha 3D”, τα σαρκοφάγα πιράνχα επιστρέφουν σε ένα sequel με διπλάσια δράση, διπλάσιο τρόμο και διπλάσιο νούμερο σουτιέν. Αυτή τη φορά, τα κοφτερά δόντια των πιράνχα προσπαθούν να τα αποφύγουν οι Ντανιέλ Πάναμπεϊκερ (“Ο Θάλαμος του Τρόμου”), Κατρίνα Μπόουντεν (“Sex Drive”), Βινγκ Ρέιμς (“Mission: Impossible”) και Ντέιβιντ Χάσελχοφ (“Baywatch”).

Έχοντας ξυπνήσει κι έχοντας σκορπίσει τον τρόμο κατά τη διάρκεια του spring break στη λίμνη Victoria, το σμήνος των πεινασμένων πιράνχα κινείται αντίθετα στο ρεύμα και κατευθύνεται προς το γεμάτο κόσμο “Big Wet” water park.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζον Γκούλαγκερ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Κατρίνα Μπάουντεν, Κρίστοφερ Λόιντεν, Ντάνιελ Παναμπέικερ, Βεν Ρειμς, Γκάρι Μπουσέι, Κρις Ζίλκα, Ντέιβιντ Χάσελχοφ

Προβολές:
Odeon Πλατεία
Village Cinemas Mediterranean Cosmos




Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!