Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!



Anyone up for some pie..?


Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast αλλά και προβολές, για όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


American Pie: Reunion
(American Pie: Reunion)

Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 113'

Στην κωμωδία American Reunion, όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες του American Pie που συναντήσαμε πριν από μια περίπου δεκαετία επιστρέφουν στο East Great Falls για μια επετειακή συγκέντρωση παλιών συμμαθητών. Στο από καιρό αναμενόμενο αυτό Σαββατοκύριακο, θα ανακαλύψουν ποιος άλλαξε και ποιος έμεινε ο ίδιος, αλλά και πώς ο χρόνος και η απόσταση δεν έσπασαν, τελικά, τους δεσμούς φιλίας.

Ήταν καλοκαίρι του 1999, όταν τέσσερα αγόρια από το Μίσιγκαν άρχισαν τη σεξουαλική τους αναζήτηση προκειμένου να χάσουν την παρθενιά τους. Στα χρόνια που πέρασαν, ο Τζιμ και η Μισέλ παντρεύτηκαν, ενώ ο Κέβιν και η Βίκυ χώρισαν. Ο Οζ και η Χέδερ συνέχισαν τη ζωή τους χωριστά, ενώ ο Φιντς ακόμα εποφθαλμιά τη μαμά του Στίφλερ, ο οποίος δεν έχει αλλάξει καθόλου. Τώρα οι φίλοι μιας ζωής, συναντιούνται εκ νέου ως ενήλικες (ηλικιακά τουλάχιστον) αναπολώντας την ξεγνοιασιά που είχαν στα εφηβικά νιάτα τους όταν ξεκίνησε η κωμωδία θρύλος.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζον Χούρβιτζ, Χέιντεν Σλόσμπεργκ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τζέισον Μπιγκς, Αλισον Χάνιγκαν, Κρις Κλάιν

Προβολές:
Odeon Πλατεία
Ster Cinemas Μακεδονία
Village Cinemas Mediterranean Cosmos





6+1 Απιστίες
(Les Infideles/The Players)

Κωμωδία 2012, Γαλλία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 109'

Φίλοι συνένοχοι, πολλές απατημένες σύζυγοι, σεξουαλικό «κόλλημα», απεγνωσμένες απόπειρες αποπλάνησης, Λολίτες, κατοικίδια σε κίνδυνο, ζευγάρια σε κρίση, Ανώνυμοι Άπιστοι σε συνεδρίες και τέλος μια κούρσα τεστοστερόνης στο Λας Βέγκας με απρόσμενη κατάληξη.

Αν όπως λέει σοφά ο Woody Allen σε οποιαδήποτε ερώτηση το «σεξ» είναι η απάντηση, τότε η πικάντικη γαλλική ιδιοσυγκρασία έρχεται να προσθέσει τη λέξη κλειδί: «εξωσυζυγικό». Με όχημα δύο διάσημους γάλλους ηθοποιούς, τον Jean Dujardin και τον Gilles Lellouche που πρωταγωνιστούν στα επιμέρους επεισόδια, η ταινία μας σπρώχνει σε μια γυμνή βουτιά στα θολά νερά της απιστίας, του αστεία χοντροκομμένου ψέματος που σαμποτάρει τον έγγαμο βίο, τουγοητευτικού και καμιά φορά μάταιου σεξουαλικού παιχνιδιού.

Και ενώ οι επτά διαφορετικοί σκηνοθέτες φαινομενικά μας μιλάνε για το ίδιο θέμα, το μεγαλύτερο ετούτης της ταινίας, μετά τους σέξι πρωταγωνιστές-χαμαιλέοντες που πηδάνε από την μια ιστορία στην άλλη, είναι πόσο απτή και ελεύθερη ξετυλίγεται η εντελώς διαφορετική οπτική που δίνει ο κάθε σκηνοθέτης σε ένα τόσο κοινό θέμα. Μια ταινία μωσαϊκό (υπηρετώντας το ίδιο της το κλίμα μια πρόθυμη ερωμένη) που έχει φιλοξενήσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη μεταξύ άλλων τον Michel Hazanavicius (Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και πολλές ακόμα διεθνείς διακρίσεις για το The Artist), τους ίδιους τους πρωταγωνιστές Dujardinκαι Lellouche και μια γυναίκα...

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Εμανουέλ Μπερκό, Φρεντ Καβαγιέ, Αλεξάντερ Κουρτέ, Ζαν Ντιζαρντέν, Μισέλ Χαζαναβίσιους, Ερίκ Λαρτιγκό, Ζιλ Λελούς
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ζιλ Λελούς, Ζαν Ντιζαρντέν, Λιονέλ Αμπελάνσκι, Γκιγιόμ Κανέ

Προβολές:
Odeon Πλατεία
Ster Cinemas Μακεδονία
Village Cinemas Mediterranean Cosmos




Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!