Παντρεμένος ηθοποιός, την έπεσε σε μοντέλο και εκείνη το Τουίταρε live!

"Μήπως κατέστρεψα τη ζωή του μέσω Twitter;"!


Έτσι κατέληξε η live αναμετάδοση μέσω του twitter της, του.. καμακιού γνωστού ηθοποιού και μάλιστα παντρεμένου, σε μοντέλο, εν ώρα πτήσης! Απ' ότι φαίνεται πλέον οι άνθρωποι μοιράζονται στο twitter ζωντανά τα πάντα, ακόμη και αν αυτό είναι το πέσιμο ενός παντρεμένου...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός άρχισε την κουβέντα με την διπλανή του, σε μια μεταμεσονύκτια πτήση...

Ο Brian Presley άρχισε να μιλά φιλικά στην αρχή στην Melissa Stetten σύμφωνα με όσα ανέλυσε στο twitter της, όμως δεν άργησε να της πετάει υπονοούμενα όπως "ήταν Θεϊκή παρέμβαση το ότι βρεθήκαμε δίπλα δίπλα" και άλλα..

Και ενώ η Melissa μετέδιδε ενοχλημένη τα όσα βαρετά της έλεγε για τη ζωή του και το πόσες.. μπύρες έχει πιει εκείνος, μια follower της, της υπέδειξε το γεγονός ότι είναι παντρεμένος και μάλιστα με παιδί! (με την Erin Hershey)

Για να έρθει ο ανυποψίαστος ηθοποιός να κάνει χειρότερα τα πράγματα, λέγοντας της ότι ήταν αρραβωνιασμένος με μία άλλη ηθοποιό για 6 μήνες, όμως χώρισε επειδή δεν ταίριαζαν!

Καταλήγοντας το μοντέλο, αφού ειρωνεύτηκε και το γεγονός ότι εκείνος είχε ανοιχτό το κάλυμμα του παραθύρου σε μια πτήση που όλοι σχεδόν κοιμόντουσαν (μιλάμε ότι τον ξεφτίλισε τον τύπο γενικά..), αναρωτήθηκε αν μόλις του κατέστρεψε τη ζωή μέσω του twitter...

Τέτοιος βλάκας που ήταν, καλά του έκανες κοπελιά!