Ιταλός γιατρός, παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκα ασθενή του μπροστά στην κάμερα! (Σκληρές εικόνες στο Video)

Η κοινωνία της Ρώμης είναι σοκαρισμένη, καθώς η αστυνομία της πόλης εξετάζει την περίπτωση ενός Ιταλού γιατρού που πιάστηκε από κρυφή κάμερα, να παρενοχλεί σεξουαλικά μια ασθενή του, σε μια παγίδα που του έστησαν τα Ιταλικά Media.

Το Ιταλικό ενημερωτικό πρόγραμμα "Striscia La Notizia", κατάφερε να τραβήξει ένα σοκαριστικό video με τον μέχρι τώρα αγνώστων στοιχείων γιατρό-διαιτολόγο, να φιλάει μια ξαπλωμένη ασθενή του και να της χαϊδεύει το στήθος και τα γεννητικά της όργανα..

Η γυναίκα που ήταν και η ίδια στο κόλπο της εκπομπής, φαίνεται να διαμαρτύρεται αρκετές φορές, με τον γιατρό να επιμένει στην.. εξέταση της.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Παρακάτω Video περιέχει σκληρές εικόνες

Ο γιατρός στο Video, φαίνεται να ζητά από την ασθενή του να μείνει ακίνητη και μάλιστα της λέει "Δεν θα μείνεις έγκυος από αυτό", όπως διαβάσαμε στο huffingtonpost.com.

Στη συνέχεια όταν ένας ανταποκριτής τον αντιμετωπίζει, ρωτώντας τον γιατί προσπάθησε να συνευρεθεί με τη γυναίκα, ο γιατρός ενώ στην αρχή εμφανίζεται ήρεμος, στη συνέχεια προσπαθεί να τους πετάξει έξω απ' το γραφείο του. Μάλιστα στο τέλος του κλιπ, επιτίθεται στο συνεργείο με κλωτσιές, μπουνιές, σφαλιάρες και χτυπώντας τους με καλώδια!


thessnea.blogspot.com