Μπουτάρης σε Άδωνι: Κάνεις το βλάκα, είσαι λαϊκιστής του κερατά! (Video)

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη για τις εκδηλώσεις αναπαράστασης της απελευθέρωσης της πόλης.

Ο κ.Μπουτάρης, μιλώντας το πρωί στο MEGA, είπε πως δεν πήγε στις εκδηλώσεις αναπαράστασης για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, γιατί οι δημοτικές αρχές δεν ερωτήθηκαν ποτέ από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για το πως θα γίνουν οι εκδηλώσεις, ενώ είπε πως «το καρακιτσαριό, το χουντικό δεν θα το δεχθώ», λέγοντας πως έγινε αναπαράσταση με έφιππους και στολές εποχής κάτι που γινόταν μόνο επί χούντας.


Το σχόλιο αυτό έκανε έξαλλο τον βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας του πως δεν είναι σοβαρά αυτά που λέει, αφού ανάλογες παραστάσεις γίνονται σε πολλές πόλεις στο εξωτερικό και μάλιστα αποκάλεσε τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης «άσχετο», αφού με τις απόψεις του δεν θα φέρει την πόλη στο επίκεντρο του τουρισμού.

Η απάντηση του κ.Μπουτάρη ήταν άμεση λέγοντας πως αν ο κ.Γεωργιάδης θέλει να κάνει τη Θεσσαλονίκη Ντίσνεϊλαντ ας έρθει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, μάλιστα είπε «κ.Γεωργιάδη ο λαϊκισμός σας είναι γνωστός. Δεν ντρέπεσαι καθόλου, απορώ πως σε ψηφίζουν», για να τοπυ απαντήσει ο βουλευτής της ΝΔ πως στις επόμενες εκλογές θα βάλει τους ψηφοφόρους να πάρουν τηλέφωνο τον κ.Μπουτάρη για να του ζητήσουν την άδεια. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης του ανταπάντησε «ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα, ακούς τι σου λέω, αλλά επειδή δεν είσαι βλάκας είσαι λαϊκιστή του κερατά»..


Πηγή: iefimerida.gr