Οι νέες ταινίες της εβδομάδας από σήμερα 25/10!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους!


Πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες οι νέες ταινίες απο σήμερα...


Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις, cast, αλλά και προβολές, για όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


Σκότωσέ τους Γλυκά
(Killing Them Softly)

Αστυνομική, Περιπέτεια 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη

"Έχεις σκοτώσει ποτέ κανέναν; Κλαίνε, ικετεύουν, παρακαλούν, φωνάζουν τη μάνα τους...είναι ενοχλητικό...Μ' αρέσει να τους σκοτώνω απαλά, από απόσταση...δεν μ' αρέσουν τα συναισθήματα..."

Με αυτήν την παραδοχή και δήλωση βαθιάς...ευαισθησίας, ο Τζάκι Κόγκαν -Μπραντ Πιτ- επαγγελματίας μπράβος, φροντίζει ορισμένοι κανόνες της Μαφίας να παραμένουν σεβαστοί… απλά σκοτώνει οποιονδήποτε τους παραβιάζει!
Όταν κάποιοι ληστεύουν ένα μεγάλο χαρτοπαιχτικό παιχνίδι, που διεξαγόταν υπό την προστασία της Μαφίας, ο Κόγκαν θα αναλάβει να τους εντοπίσει και να επαναφέρει την τάξη στην τοπική κοινωνία.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Αντριου Ντόμινικ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μπραντ Πιτ, Ρέι Λιότα, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μπεν Μέντελσον, Σαμ Σέπαρντ




Αγριότητα
(Savages)

Αστυνομική 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 131'

Όταν τα πάντα είναι πια πολιτική, ο πολυβραβευμένος Όλιβερ Στόουν κάνει και πάλι τη διαφορά και σκηνοθετεί μια μη πολιτική ταινία, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντον Γουίνσλοου με τους Τέιλορ Κιτς (Battleship), Άαρον Τζόνσον (Kick-Ass) και Μπλέικ Λάιβλι (Green Lantern, Gossip Girl) στους βασικούς ρόλους, αλλά και άλλους λαμπερούς αλά Pulp Fiction πρωταγωνιστές.

Δύο επιστήθιοι φίλοι ασχολούνται με την καλλιέργεια μαριχουάνας και μοιράζονται...την ίδια γυναίκα.Όταν εκείνη απάγεται από ένα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού, οι δύο φίλοι σχεδιάζουν να την πάρουν πίσω, να εκδικηθούν και στο τέλος να εξαφανιστούν από προσώπου Γης. Το καστ απογειώνουν η Σάλμα Χάγιεκ ως αρχηγός του καρτέλ και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο ως υπαρχηγός της, ενώ ο Τζον Τραβόλτα υποδύεται έναν πράκτορα της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Όλιβερ Στόουν
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τέιλορ Κιτς, Μπλέικ Λάιβλι, Εμίλ Χιρς, Τζον Τραβόλτα, Ούμα Θέρμαν, Σάλμα Χάγιεκ, Τρέβορ Ντόνοβαν, Άαρον Τζόνσον, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζόελ Ντείβιντ Μουρ, Ντέμιαν Μπισίρ, Έλενα Βαρέλα




Παράνομοι
(Lawless)

Περιπέτεια, Δραματική 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 116'

Με καστ «μπλογκμπάτσερ» και μουσική από τον Νικ Κέιβ -ο ίδιος υπογράφει και το σενάριο- η ιστορία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Matt Bondurant, "The Wettest County In The World".
Είναι η αληθινή ιστορία των «κακόφημων» αδελφών Bondurant, οι οποίοι κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης στις Η.Π.Α. επιδίδονταν σε λαθρεμπόριο οινοπνευματωδών.

Γκαγκστερικού τύπου ταινία λοιπόν, που εκ πρώτης όψεως δείχνει αμερικανιά…ίσως όμως και να μην είναι τελικά. Πολύς λόγος έχει γίνει για την αλλαγή του τίτλου της από “Wettest County”, σε “Lawless”, που συμπίπτει με αυτόν της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζον Χίλκοτ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Γκάρι Όλντμαν, Χάρντι Τομ , Σάια ΛαΜπεφ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Μία Βασικόβσκα




Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν
(The Odd Life Of Timothy Green)

Φαντασίας 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 105'

Η Σίντι και ο Τζιμ Γκριν είναι ένα ευτυχισμένο νιόπαντρο ζευγάρι, οι οποίοι δεν βλέπουν την ώρα να αρχίσουν να γεμίζουν το σπιτικό τους με κουτσούβελα. Για κακή τους τύχη, ωστόσο, σύντομα διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί. Σε μια κίνηση απελπισίας, αποφασίζουν να σφραγίσουν και να θάψουν στον κήπο τους ένα κουτί που θα περιέχει όλες τις ευχές, τις σκέψεις και τα όνειρά τους για το παιδί που θα επιθυμούσαν να έχουν, ελπίζοντας έτσι σε ένα θαύμα. Γρήγορα, γεννιέται ο Τίμοθι Γκριν, αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Πίτερ Χέτζις
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζόελ Έγκερτον, Ρον Λίβινγκστον, Ρόζμαρι Ντέβιτ, Νταιάν Γουέστ




Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!