Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους από σήμερα 01/11!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους!


Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις, cast, αλλά και προβολές, για όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


Skyfall
(Skyfall)

Περιπέτεια 2012, ΗΠΑ/Μεγάλη Βρετανία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 143'

Στο “Skyfall”, την πιο πρόσφατη ταινία Τζέιμς Μποντ, η πίστη του Bond (Daniel Craig) στην Μ (Judy Dench) δοκιμάζεται, καθώς το σκοτεινό παρελθόν της M επιστρέφει για να την καταδιώξει. Ενώ τα κεντρικά γραφεία της ΜΙ6 δέχονται επίθεση, ο πράκτορας 007 καλείται όχι μόνο να εντοπίσει, αλλά και να εξοντώσει την απειλή που ενσαρκώνει ο Silva (Javier Bardem στη ξανθιά εκδοχή του), με όποιο τίμημα, ακόμα και προσωπικό.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Σαμ Μέντες
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ντάνιελ Κρεγκ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζούντι Ντεντς, Ναόμι Χάρις, Μπερενίς Μαρλό, Ρέιφ Φάινς, Αλμπερτ Φίνεϊ, Μπεν Γουίσοου




The Dinosaur Project
(The Dinosaur Project)

Θρίλερ, Περιπέτεια 2012, Μεγάλη Βρετανία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 83'

Ο κόσμος πίστευε ότι οι δεινόσαυροι είχαν εξαφανιστεί...

Ετοιμαστείτε για μια ανατριχιαστική βόλτα στην καρδιά της ζούγκλας του Κονγκό, όπου μια εξερευνητική αποστολή, με την συνοδεία ενός κινηματογραφικού συνεργείου, ανακαλύπτει ότι τα πλάσματα που θεωρούσαμε εξαφανισμένα εδώ και 65 εκατομμύρια χρόνια είναι κάτι παραπάνω από ζωντανά.

Μετά την εξαφάνιση μιας αποστολής, με επικεφαλής τον διάσημο εξερευνητή Τζόναθαν Μάρτσαντ, δυο ψαράδες από το Κονγκό ανακαλύπτουν ένα σακίδιο σε ένα ποτάμι. Στο εσωτερικό του υπάρχουν κασέτες και σκληροί δίσκοι, με περισσότερες από 100 ώρες φιλμ.
Το υλικό αφηγείται την ιστορία της εξαφάνισης της αποστολής...

Μαζί με ένα τηλεοπτικό συνεργείο και κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, η εξερευνητική ομάδα από την Βρετανική Κρυπροζωολογική Εταιρεία είχε ξεκινήσει, για να εντοπίσει το Mokele Mbembe, ένα μυθικό τέρας που θεωρείται ότι κατάγεται από τους δεινοσαύρους – η απάντηση της Αφρικής στο τέρας του Λοχ Νες.

Η αποστολή θα τελειώσει πριν καλά καλά ξεκινήσει, όταν το ελικόπτερο που τους μεταφέρει στο Κονγκό, θα συντριβεί στην καρδιά της κονγκολέζικης ζούγκλας. Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιπέτεια για γερά νεύρα που θα μας γνωρίσει μυστηριώδη μέρη και προϊστορικά πλάσματα, άλλα άκακα και άλλα επικίνδυνα και μοχθηρά.

Σκηνοθεσία:
Σιντ Μπένετ
Πρωταγωνιστούν:
Ματ Κέιν, Νατάσα Λόρινγκ, Ρίτσαρντ Ντιλέιν, Πίτερ Μπρουκ




Τίνκερ Μπελ: Το Μυστικό των Νεραϊδοφτερών (3D)
(Tinker Bell: Secret of the Wings)

Παιδική, Κινούμενο σχέδιο 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 92'

Η Τίνκερμπελ ξέρει ότι το Δάσος του Χειμώνα είναι μια απαγορευμένη περιοχή, αφού αν βρεθεί εκεί, κινδυνεύει να καταστρέψει τα φτερά της. Όμως η περιέργειά της την οδηγεί στον μυστηριώδη αυτόν τόπο, όπου θα της συμβούν καταπληκτικά πράγματα. Τα φτερά της, όχι μόνο δεν καταστρέφονται, αλλά αρχίζουν να λαμπυρίζουν. Κι όχι μόνο αυτό. Η Τίνκερμπελ θα συναντήσει την Κυάνεια της οποίας τα φτερά θα λαμπυρίσουν κι αυτά, μόλις οι δυο τους έρθουν κοντά. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι αδερφές και μια υπέροχη φιλία θα ανθίσει παρόλα τα εμπόδια. Θα καταφέρουν να παραμείνουν κοντά χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο το Καταφύγιο των Νεραϊδών;



Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!