Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους από σήμερα 08/11!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις, cast, αλλά και προβολές, για όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


Επτά Ψυχοπαθείς
(Seven Psychopaths)

Μαύρη Κωμωδία 2012, Μεγ. Βρετανία/ΗΠΑ, Έγχρωμη

Κόλιν Φάρελ, Σαμ Ρόκγουελ, Γούντι Χάρελσον, Κρίστοφερ Γουόκεν, Τομ Γουέιτς, Άμπι ΚΟρνις, Όλγκα Κιριλένκο: είναι οι "Επτά Ψυχοπαθείς" που ο βραβευμένος με Όσκαρ για την "Αποστολή στη Μπριζ", Μάρτιν ΜακΝτόνα σκηνοθετεί, σε δικό του σενάριο, και μια μαύρη κωμωδία για γερά νεύρα!

Ο Μάρτι, ένας συγγραφέας που προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην, ονειρεύεται πως μια μέρα θα τελειώσει το σενάριο που γράφει. Το μόνο που χρειάζεται είναι αυτοσυγκέντρωση και έμπνευση. Ο καλύτερος του φίλος, ο Μπίλι, ένας άνεργος ηθοποιός και ενίοτε κλέφτης σκυλιών, θέλει να τον βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Χανς είναι ο συνεργός του Μπίλι, ένας θρήσκος με βίαιο παρελθόν. Ο Τσάρλι είναι ένας ψυχοπαθής γκάνγκστερ, του οποίου το σκυλί έκλεψαν ο Μπίλι με τον Χανς. Με τέτοιους χαρακτήρες να τον περιτριγυρίζουν, ο Μάρτι πρόκειται να αποκτήσει την έμπνευση που χρειάζεται, αλλά για να γράψει το σενάριο, πρέπει πρώτα να κατορθώσει να μείνει ζωντανός.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μάρτιν ΜακΝτόνα
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Κόλιν Φάρελ, Σαμ Ρόκγουελ, Άμπι Κόρνις, Γούντι Χάρελσον, Κρίστοφερ Ουόκεν, Όλγα Κιριλένκο, Τομ Γουέιτς, Ζέλικο Ίβανεκ




Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα
(Zarafa)

Παιδική 2012, Γαλλία/Βέλγιο, Έγχρωμη, Διάρκεια: 78'

Κάτω από ένα δέντρο μπαομπάμπ ένας σοφός παππούς διηγείται μια ιστορία στα παιδιά που έχουν μαζευτεί γύρω του: την ιστορία της αιώνιας φιλίας μεταξύ του Μάκι, ενός αγοριού 10 ετών από την Αφρική και της Ζαράφα, μιας ορφανής καμηλοπάρδαλης, που ο Πασάς της Αιγύπτου αποφάσισε να στείλει σα δώρο στον Βασιλιά της Γαλλίας, ΚάρολοΙ.
Ο Χασάν, ο Πρίγκιπας της ερήμου, εξουσιοδοτημένος από τον Πασά, αναλαμβάνει να παραδώσει τη Ζαράφα στην Γαλλία. Όμως ο Μάκι, έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον Χασάν να πετύχει τον στόχο του και ρισκάρει ακόμη και τη ζωή του προκειμένου να φέρει την αγαπημένη του φίλη καμηλοπάρδαλη πίσω στην πατρίδα της και το φυσικό της περιβαλλον!


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ρεμί Μπεζανσόν, Ζαν Κριστόφ Λι



Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!